Εκπτώσεις του μήνα: Αύγουστος 2018 - VideoGamer.gr
Εκπτώσεις του μήνα: Αύγουστος 2018
· Γράφει ο Sotiris Kobis

Εκπτώσεις του μήνα: Αύγουστος 2018

Η αγορά των βιντεοπαιχνιδιών και κατ’ επέκταση το Gaming σαν Hobby αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά αντικείμενα ενασχόλησης και νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν. Άλλοτε η αγορά που επιθυμούμε να κάνουμε απαιτεί έρευνα την όποια αρκετοί μπορεί να μην ακολουθούν και να δαπανούν παραπάνω περιττά χρήματα ή και αρκετές φορές υπάρχουν χρυσές προσφορές σε καταστήματα που δεν γνωρίζουμε,και σίγουρα θα ήταν συμφέρουσες αγορές.

Στο παρόν άρθρο θα εξετάσουμε τις καλύτερες 10 επιλογές ανάλογα με τα κόστη τους και στο τέλος θα τα αξιόσουμε με τα παρακάτω 5 VideoGamer Awards (Best Under 10,Best Under 20,Best Under 50,Best Under 100 και Offer Of The Month). Παρακάτω υπάρχουν κάποιες επισημάνσεις και Disclaimers όπου θα παρακαλούσα να διαβάσετε πριν συνεχίσετε παρακάτω στο άρθρο

  • Το VideoGamer Greece δεν έχει αποκομίσει χρηματικό ποσό από κανένα από τα παρακάτω καταστήματα και γίνεται καθαρά για συμφέρον των καταναλωτών.
  • Το VideoGamer Greece δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγή σε τιμή,διαθεσιμότητα,έκδοση κλπ.
  • Το VideoGamer Greece και ο αρθρογράφος του παρόντος άρθρου δεν φέρουν σε καμία περίπτωση ευθύνη για τυπογραφικά λάθη ή επιπλέον κρητήρια για την πραγματοποίηση οποιαδήποτε παραγγελίας.
  • Στις τιμές που αναφέρουμε στο άρθρο του VideoGamer Greece δεν συμπεριλαμβλάνονται έξοδα μεταφορικών,αποστολής ή οποιαδήποτε άλλη φορολογική και μη επιβάρυνση.

Σίγουρα τα 10 μπορεί να μην είναι κάποιο μεγάλο ποσό αλλά σίγουρα είναι πολύ αξιόλογο και σίγουρα για κάποιον που θέλει να ξοδέψει περισσότερα μπορεί να βρει πολύ καλά παιχνίδια.

Tower Of Guns Limited Steelbook Edition: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Public.gr στην προνομιακή τιμή των 9.99€ για Xbox One.

Call Of Duty Infinity Warfare: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Gamescom.gr στην προνομιακή τιμή των 9.99€ για Playstation 4.

Τα 20€ για εμένα είναι το Budget του ”είναι Σάββατο βράδυ αλλά δεν ψήνομαι για έξοδο” και θέλετε να τα επενδύσετε κάπου ώστε να περάσει ευχάριστα η ερχόμενη εβδομάδα σας.,και σίγουρα έχουμε πληθώρα επιλογών από ΑΑΑ Games.

Destiny 2: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Public.gr στην προνομιακή τιμή των 19.99€ για Playstation 4.

Battlefield 1 Revolution: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Gamescom.gr στην προνομιακή τιμή των 19.90€ για Xbox One.

Στα 50€ όλα είναι λίγο πιο ευέλικτα και πιο ρευστά,σίγουρα υπάρχει τεράστια γκάμα για πολλά παιχνίδια και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μεγάλους τίτλους και παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα.

Grand Theft Auto V Premium Online Edition: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Gamescom.gr στην προνομιακή τιμή των 39.90€ για Playstation 4

Hitman: The Complete 1st Season Edition Steelbook Edition: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Public.gr στην προνομιακή τιμή των 29.98€ για Xbox One.

Στα 100€ πλεόν μπορούμε να αποκτήσουμε οποιαδήποτε βασική και Limited έκδοση αλλά εμείς εδώ στο VideoGamer θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα κοιτάμε με 100€ να βρίσκουμε τις ποιοτικότερες Collector’s Edition που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν για αυτό εδώ θα έχουμε 4 επιλογές.

Marvel’s Spiderman Special Edition: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Gamescom.gr στην προνομιακή τιμή των 74,90€ για το Playstation 4.

Battlefield 1 Collector’s Edition (No Game): Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Gamescom.gr στην προνομιακή τιμή των 99.90€ για Xbox One.

Gran Turismo Sport Collector’s Edition: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το Public.gr στην προνομιακή τιμή των 79.99€ αποκλειστικά για το Playstation 4.

Tekken 7 Collector’s Edition: Μπορείτε να το αποκτήσετε από το κατάστημα Public.gr στην προνομιακή τιμή των 99.90€ για το Xbox One.

VideoGamer’s Offer Awards

Best Under 10€: Εκτός του οτι συμπεριλαμβάνει Steelbook σε παιχνίδι μόνο 10€,θα περάσετε ωραία και ένα όμορφο απόγευμα,παρ’ αυτά εαν θέλετε περισσότερη δράση μπορείτε κάλλιστα να προτιμήσετε την επιλογή του Call Of Duty.

Best Under 20€: Επειδή και τα 2 έχουν αρκετά χαμηλή τιμή σε σχέση με την αρχική τους και τα 2 κερδίζουν τον τίτλο του Best Under 20€.

Best Under 50€: Σε καμία περίπτωση έστω και σε έκπτωση δεν δικαιολογούνται τα 40€ που ζητάει το Grand Theft Auto για 5 χρονών παιχνίδι θα προσφύγω στο Hitman διότι εκτός από το παιχνίδι θα βρείτε στην συσκευασία του και την συλλεκτική θήκη.

Βest Under 100€: Οι επιλογές είναι εξίσου πολλές και όλες τους πολύ αξιόλογες αλλά λόγο σπανιότητας την θέση κερδίζει η Limited του Spiderman ενώ στην ίδια θέση είναι η Collector’s Edition του Battlefield καθώς παρόλο που δεν είμαι υποστηρικτής των συλλεκτικών με και χωρίς παιχνίδι το απλό Retail κοστίζει μονάχα 20€

Οffer Of The Month για το VideoGamer Greece είναι η Limited του Spiderman καθώς συνδιάζει σπανιότητα,όμορφα περιεχόμενα και ωραίο Gameplay εκ πρώτης όψεως με τιμή κάτω απο 80€.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ