Έγινε η μεγάλη αποκάλυψη του Marvel's AVENGERS - VideoGamer.gr
maxresdefault 14
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Έγινε η μεγάλη αποκάλυψη του Marvel’s AVENGERS

Μετά από αρκετά χρόνια ανάπτυξης όπως δήλωσε και η εταιρεία το Marvel’s AVENGERS είναι γεγονός με την Square Enix να κάνει την πλήρη αποκάλυψη του τίτλου στην E3 2019.

Όπως μάθαμε από την ίδια την εταιρεία στην συνέντευξη τύπου της πρόκειται για ένα single-player game με δυνατότητα 4player co-op. Σύμφωνα λοιπόν με την ιστορία του παιχνιδιού πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο με το να έχουμε το θάνατο του Captain America έπειτα από ένα τραγικό συμβάν όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω trailer. Εμείς βρισκόμαστε πέντε χρόνια αργότερα με του AVENGERS θα προσπαθούν να επανενωθούν έπειτα από το χαμό του. Εντάξει είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι πρόκειται για κάτι που θυμίζει το Endgame.

Μια πολύ καλή παραγωγή η οποία φαίνεται και από τα πασίγνωστα ονόματα που θα δανείσουν την φωνή τους στους χαρακτήρες. Ο Nolan North ως Iron Man, ο Troy Baker ως Hulk/Bruce Banner, Laura Bailey ως Black Widow και Jeff Schine ως Captain America. Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε τους ηθοποιούς που αγαπήσαμε στην θέση τους αλλά τέτοια πράγματα έχουν και διαφορετικό budget.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer το οποίο έχει και μερικά gameplay πλάνα και έρχεται στις 15 Μαίου 2020 σε PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.

Εσείς μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ