Ευχαριστημένη η EA από την πορεία του Battlefront - VideoGamer.gr
battlefront3
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Ευχαριστημένη η EA από την πορεία του Battlefront

Με ανακοίνωση της σήμερα, η EA ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στο Star Wars Battlefront, δήλωσε ευχαριστημένη από την πορεία του και έδωσε πληροφορίες για επερχόμενο περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγινε από τον Patrick Soderlund, αντιπρόεδρο της εταιρείας. Σύμφωνα λοιπόν με την EA, το Battlefront έγινε η μεγαλύτερη κυκλοφορία σε παιχνίδι Star Wars και η μεγαλύτερη digital κυκλοφορία στην ιστορία της εταιρείας. Παρόλα αυτά, συγκεκριμένοι αριθμοί δεν ανακοινώθηκαν ενώ σε πολλούς προκαλεί εντύπωση η δήλωση αυτή καθώς από ανεπίσημες πληροφορίες και από retailers, τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τις πωλήσεις του παιχνιδιού.

battlefront1

Ο Soderlund επίσης ευχαρίστησε όσους συμμετέχουν λέγοντας: “Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που συμμετέχετε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Παρακολουθούμε τις υπέροχες στιγμές σας και τις αναμνήσεις που δημιουργείτε με τους φίλους σας. Έχετε αποδείξει ότι οι Stormtroopers μπορούν τελικά να στοχεύσουν.”

Η εταιρεία υπενθύμισε και το δωρεάν DLC πακέτο που έρχεται, με τίτλο The Battle of Jakku, το οποίο θα προσθέσει δύο νέους χάρτες και ένα νέο mode στο παιχνίδι. Τέλος υποσχέθηκε στους fans ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το παιχνίδι και στο μέλλον και με δωρεάν υλικό αλλά και με τα προγραμματισμένα paid DLC πακέτα.

battlefront2

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ