Η EA αποσύρει όλα τα Microtransactions από το Star Wars Battlefront II - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η EA αποσύρει όλα τα Microtransactions από το Star Wars Battlefront II

Όπως μπορεί να γνωρίζετε τον τελευταίο καιρό. έγινε ένας πολύ μεγάλος χαμός για τα Microtransactions τα οποία εμφανίστηκαν στο Star Wars Battlefront II λίγο πριν την κυκλοφορία του και πραγματικά ο κόσμος εξοργίστηκε μόλις τα έμαθε. Πάντα όμως η φωνή του λαού πολλές φορές κάνουν τον αντίπαλο να τρέμει και κάπως έτσι λειτούργησε και για την EA από ότι φαίνεται.

Πλέον η DICE και η EA έκαναν μια επίσημη ανακοίνωση η οποία σίγουρα είναι καλή και αυτή τη στιγμή ίσως ξανασκεφτείτε την άποψη σας για την EA.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν δήλωσαν,

”Ο στόχος μας ήταν και είναι πάντα να δημιουργούμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι που μπορούμε και ειδικά σε ένα σύμπαν όπως αυτό του Star Wars.Εμείς ακούσαμε κατά λέξη τα παράπονα αλλά και τις ανησυχίες που είχε ο κόσμος για την κυκλοφορία του Star Wars Battlefront II για αυτό και ερχόμαστε στην θέση να σας ανακοινώσουμε ότι απενεργοποιούμε όλες τις αγορές εντός παιχνιδιού και είμαστε διατεθειμένοι να ισοροποίσουμε το παιχνίδι όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι η αγορά κρυστάλλων δεν είναι πλέον διαθέσιμη και αυτό θα συμβεί μελλοντικά και μόνο αφού θα έχουμε κάνει αλλαγές στο παιχνίδι. Τέλος εμείς θα σας ευχηθούμε να απολαύσετε το παιχνίδι. May the force be with you”.

Φυσικά η εταιρεία δεν το αφήνει τελείως έξω το όλο θέμα όμως λέει πως θα αλλάξει το παιχνίδι και τότε θα προστεθούν κανονικά οπότε μένει να δούμε πως θα εξελιχτεί στο μέλλον η κατάσταση του Multiplayer.

battlefront ii 06

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ