Ε3 2017: Νέες πληροφορίες για το event της EA - VideoGamer.gr
sixteenNine.img
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Ε3 2017: Νέες πληροφορίες για το event της EA

Σήμερα η Electronic Arts δημοσίευσε μια νέα “παρτίδα” πληροφοριών σχετικά με pre-E3 event show της, ΕΑ Play, εξηγώντας στο gaming κοινό τι  μπορούν να προσμένουν από την επερχόμενη εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, η EA ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προγραμματισμένα σχέδιά της για την E3 2017. Ξεκινώντας, η γνωστή game publisher, επιβεβαίωσε ότι το αποκλειστικό EA Play event show θα έχει διάρκεια δύο ημερών, από 10 – 12 Ιουνίου, με την επίσημη ημερομηνία και ώρα του να έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο, 10 Ιουνίου, στις 24:00 PT / 15:00 ET.

electronic-arts-svela-data-dell-evento-ea-play-2017-v5-282576-1280x720

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια σύνοψη των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το επερχόμενο event show:

  • Το μεσημέρι του Σαββάτου, της 10ης Ιουνίου, θα ξεκινήσει το weekend του EA PLAY, προσφέροντας μια ολοκαίνουρια broadcast εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους παίκτες μας που βλέπουν σε όλο τον κόσμο, ενώ στι σύνολο τον ακροατών εντάσεται και το ζωντανό κοινό που θα μας συντροφεύει, εδώ στο Hollywood. Φροντίστε να συντονιστείτε στην παρέα μας, καθώς θα γιορτάσουμε τους καταπληκτικούς παίκτες μας και τα μεγαλύτερα μας παιχνίδια, για το τρέχων έτος.
  • Εκατοντάδες, από την παγκόσμια κοινότητα των δημιουργών μας θα συμμετάσχει στο EA Game Changers Creators Cave, στην καρδιά του Palladium του Hollywood. Αυτός ο ειδικός χώρο παρέχει αμέτρητες ευκαιρίες στους δημιουργούς μας, προσφέροντάς σας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τόσο στη σύλληψη των early game footages, καθώς και στην επεξεργασία του περιεχομένου, ώστε να μπορείτε απευθείας, μέσω ζωντανής ροής από την εκδήλωση, να αλληλεπιδράτε με τις studio development teams μας.
  • Στο κέντρο του χώρου της εκδήλωσης, θα υπάρχει ένα Player Fanfest που θα περιλαμβάνει πάνω από 140 hands-on σταθμούς τυχερών παιχνιδιών, demos, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα.

To pre-E3 show της Electronic Arts, EA Play θα διαρκέσει από τις 10 εώς τις 12 Ιουνίου του 2017, στο Hollywood, με τα δωρεάν εισιτήρια να γίνονται διαθέσιμα στις 20 Απριλίου στις 09:00 πμ PST.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ