Ε3 2017: Ανακοινώνεται η επίσημη ημερομηνία και ώρα του Microsoft Conference - VideoGamer.gr
microsoft e3 2017 date project scorpio tease xbox controller
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Ε3 2017: Ανακοινώνεται η επίσημη ημερομηνία και ώρα του Microsoft Conference

Σήμερα, η Microsoft επιβεβαιώνει επίσημα την ημερομηνία και ώρα συνέντευξης Τύπου της, για την E3 2017, οι οποίες διαφέρουν ολοκληρωτικά από το περσινό χρονοδιάγραμμα. Εκτός από τη επίσημη ανακοίνωση και μετάθεση της ημερομηνίας, η Microsoft φέρνει στο προσκύνιο ένα teaser, το οποίο παρέχει πληροφορίες για την νέα, πολυαναμενώμενη, αναβαθμισμένη Xbox One κονσόλα της, το Project Scorpio. 

microsoft-e3-2017-date-project-scorpio-tease-body-1057x600

Με την E3 2017  να απέχει αρκετούς μήνες από σήμερα, η Microsoft αποφάσισε να δώσει τους οπαδούς της, καθώς και στην υπόλοιπη βιομηχανία παιχνιδιών το ακριβές χρονοδιάγραμμα της συνέντευξης Τύπου της, ενώ, επίσης,  ένα teaser προσφέρει νέα στοιχεία για την επικείμενη ανανεωμένη  Xbox κονσόλα, με κωδικό όνομα Project Scorpio. Ακόμη, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα λάβει το stage της Ε3 2017 πριν από την Expo, στο Galen Center στο Λος Άντζελες, την Κυριακή 11 Ιουνίου, ενώ η ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 2:00 μ.μ. PT / 17 μ.μ. ET / 23:00 ώρα Greenwich.

Όσο για τους ναυτιλευόμενους, η συνέντευξη Τύπου της Microsoft είχε αρχικά οριστεί να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Ε3 2017, οπότε η αλλαγή της εταιρείας στο πρότυπο πρόγραμμα της εκδήλωση αποτελεί ενδιαφέρουσα αλλαγή. Η αλλαγή αυτή θα μπορούσε απλά να οφείλεται σε μια σύγκρουση στις προγραμματισμένες συνεντεύξεις Τύπου μεταξύ των εταιριών, με την Microsoft να ανακοινώνει μεσό μιας εικόνας στο Τweeter, η οποία παρουσιάζει το πιθανό chip του Project Scorpio. To πιο πιθανό σενάριο για αυτή την αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα, αποτελεί το ότι η εταιρεία θέλει να έχει το χρόνο της στο προσκήνιο πριν από τον  υπόλοιπο ανταγωνισμό, προκειμένου να θέσει τον πήχη ψηλά για το “υπόλοιπη” Εxpo, με την αποκάλυψη της νέας κονσόλας της.

Εκτός από το  Project Scorpio, οι οπαδοί της Microsoft θα πάρουν μια ματιά σε μερικούς από τους νέους τίτλους που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το Xbox One για το 2017 και μετά. Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, το αφεντικό του Xbox, ο Phil Spencer πρόσφερε μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο lineup παιχνιδιών της εταιρείας για τη φετινή Ε3, με το στέλεχος της Microsoft να δηλώνει ότι το 2017 δεν θα καθοδηγείται από τα μεγάλα franchise, όπως τα Halo και Gears of War. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχουν δρομολογηθεί να κυκλοφορήσουν νέες σειρές παιχνιδιών για το τρέχοντος έτους, με τη Microsoft να τονίζει ότι: “Ετοιμαστείτε για νέες εμπειρίες με διαφορετικές IP“.

Η E3 2017 θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο από τις 13 – 15, ενώ για πρώτη φορά, η εκδήλωση είναι ανοικτή και για το κοινό.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ