Δυσαρεστημένος δηλώνει developer του Orginal Shenmue σχετικά με την επανακυκλοφορία - VideoGamer.gr
social 8
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Δυσαρεστημένος δηλώνει developer του Orginal Shenmue σχετικά με την επανακυκλοφορία

Το πακέτο Shenmue κυκλοφόρησε σχετικά πριν από λίγο καιρό όμως όχι με τόσο μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς ο τίτλος κυκλοφόρησε με αρκετά θέματα όπως bugs, προβλήματα με ήχο και όχι στα cutscenes και μερικά ακόμη προβλήματα. Πέρασε λίγος καιρός μέχρι που βγήκαν τα πρώτα τα οποία έκαναν το παιχνίδι ελαφρώς καλύτερο όμως μερικά προβλήματα μέχρι και τώρα να υπάρχουν.

Ένας από τους αρχικούς developer της αρχικής κυκλοφορίας του παιχνιδιού σε Dreamcast, Eigo Kasahara, δήλωσε πολύ απογοητευμένος και δυσαρεστημένος από τα προβλήματα της επανακυκλοφορίας του εν λόγω πακέτου. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

”Υπήρχαν απλώς πολλά μα πολλά προβλήματα, το τελευταίο πράγμα που ήθελα για την επανακυκλοφορία ήταν να είναι χειρότερο από τα προηγούμενα και έτσι νιώθω”. 

Δεν στάθηκε μόνο εκεί και συνέχισε λέγοντας πως μίλησε με την εταιρεία της επανακυκλοφορίας με πιο επιθετικό τρόπο λέγοντας, ”Επιμένω στο γεγονός να το φτιαχτούν όλα τα προβλήματα που έχουν τα παιχνίδια. Αν μου πουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν θα τους πως ότι δεν έχουν άλλο τρόπο εκτός από το να το κάνουν”.

Μένει να δούμε φυσικά κατά πόσο θα διορθωθούν στο κοντινό μέλλον. Ο τίτλος κυκλοφορεί σε PS4, Xbox One και PC με το τρίτο κεφάλαιο της σειράς να έρχεται τον Αύγουστο του 2019.

Εσείς για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ