Δώρο το EVE: Valkyrie μαζί με το Oculus Rift - VideoGamer.gr
46382 1 7752c6985f
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Δώρο το EVE: Valkyrie μαζί με το Oculus Rift

H CCP Games ανακοίνωσε πως τo shooter εικονικής πραγματικότητας EVE: Valkyrie δίνεται δώρο μαζί την παραγγελία ενός Oculus Rift. Αυτό σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει νωρίτερα στο Oculus από το αντίστοιχο σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony, το Playstation VR.

“Το EVE: Valkyrie είναι ένα από τα πρώτα αληθινά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας αναφέρει ο Palmer Luckey, ιδρυτής της εταιρίας Oculus. “Αιχμαλωτίζει τέλεια το συναίσθημα ενός οδηγού πολεμικού διαστημόπλοιου πριν την μάχη. Οι διαστημικές μάχες μεταξύ των φίλων και εχθρών σας είναι η απόλυτη Virtual Reality εμπειρία και είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία που κάναμε με την CCP Games και που φέραμε αυτήν την εμπειρία στους χρήστες του Oculus Rift.”

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, ένα ασύρματο Xbox One χειριστήριο θα έρχεται μαζί με το Oculus Rift. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το gameplay trailer του EVE: Valkyrie.

Το Oculus Rift πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους 3 μήνες του 2016. Η τιμή θα ανακοινωθεί στους επόμενους μήνες όσο πλησιάζει και η κυκλοφορία του.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ