Δωρεά €500.000 για την ανοικοδόμηση της Παναγιάς των Παρισίων η Ubisoft - VideoGamer.gr
ACU Screen VistaNotreDame E3 140609 4pmPST 1402143772 e28a
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Δωρεά €500.000 για την ανοικοδόμηση της Παναγιάς των Παρισίων η Ubisoft

Ένα καταστροφικό γεγονός ήρθε στον κόσμο με μερικά 24ωρα πριν με μεγάλη φωτιά να ξεσπά στην Παναγιά των Παρισίων στη Γαλλία (Notre-Dame) με ένα μέρος της εν λόγω εκκλησίας να καταστρέφεται ως ένα βαθμό. Ένα από τα πιο ιστορικά μνημείο του κόσμου δέχεται βοήθεια αυτήν την στιγμή από παντού. Από την Apple, Gucci, άλλες εταιρείες, μέχρι και ανώνυμη απλή πολίτες κάνουν δωρεά για αυτό το μνημείο.

Η Ubisoft από πλευρά της θα βοηθήσει με €500.000 δωρεά για την ανοικοδόμηση του Καθεδρικού Ναού μια κίνηση που άλλος μπορεί να την θεωρεί δεδομένη όμως σίγουρα δεν είναι. Εκτός από αυτό επίσης η Ubisoft θα βοηθήσει στην ανοικοδόμηση ως προς το κομμάτι του σχεδίου του Ναού. Όπως όλοι ξέρουμε το Notre-Dame ήταν στο Assassin’s Creed: Unity και για αυτό το λόγω το 3D σχέδιο θα χρησιμοποιηθεί στην ανοικοδόμηση του Ναού.

Τέλος ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός ήρθε να κλείσει την δήλωση με το Assassin’s Creed: Unity να διατίθεται δωρεάν σε PC με την κίνηση να αποτελεί φόρο τιμής από την εταιρεία ως προς το Ναό. Για να κατεβάσετε τον τίτλο εντελώς δωρεάν μπορείτε να το κάνετε από εδώ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ