Φέρνοντας τους παίκτες πίσω σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και μαγευτικές δυνάμεις, το Dishonored 2 κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τα διάφορα gaming site και του χρήστες. Τώρα, για εκείνους που δεν είχαν ακόμη την τύχη να ζήσουν και να παίξουν, ως Emily ή Corvo, την φανταστική περιπέτεια του sequel της σειράς, μια νέα δωρεάν δοκιμαστική έκδοση θα τους προσφέρει μια γεύση από την μυστηριώδη και γεμάτη δοκιμασίες πόλη της Karnaca. 

3064778-combat_01_web

Η Bethesda Softworks ανακοίνωσε ότι η δωρεάν δοκιμή του Dishonored 2 θα είναι διαθέσιμη σε PS4, Xbox One και PC στις 6 Απρίλη του 2017, με την trial έκδοση να περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση στις τρεις πρώτες αποστολές του παιχνιδιού, του campaign (story mode) του παιχνιδιού, ενώ μπορείτε να παίξετε είτε ως Emily είτε ως Corvo.

Την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε είτε από το PlayStation Store για PlayStation 4, το Xbox Marketplace για το Xbox One ή από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam για Windows PC. Μετά τη ολοκλήρωση της λήψης του Dishonored 2, οι παίκτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αγοράσουν το παιχνίδι εντός της επίδειξης, με όλα τα saves και τη πρόοδο από την demo έκδοση, να μεταφέρονται στο πλήρες παιχνίδι, αν τελικά προβούν στην αγορά.

Το Dishonored 2 είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC, ενώ εσείς μην ξεχνάτε...Για περισσότερα νέα και πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.