Διέρρευσε open-world Harry Potter υλικό! - VideoGamer.gr
Διέρρευσε open-world Harry Potter υλικό!
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Διέρρευσε open-world Harry Potter υλικό!

Πλάνα ενός νέου τίτλου δράσης-RPG που θα διαδραματίζεται στον Wizarding World του Χάρι Πότερ εμφανίστηκε online μέσω του Reddit.

Σύμφωνα με το χρήστη «VapeThisBro», το βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός test για το νέο παιχνίδι, το οποίο θα λαμβάνει χώρα τον 19ο αιώνα και διαθέτει ένα ανοιχτό κόσμο για να εξερευνήσετε. Ο χαρακτήρας σας γίνεται δεκτός στο Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry ως φοιτητής πέμπτου έτους, αν και η άφιξή σας συμπίπτει με μια σειρά από παράξενα γεγονότα στο Απαγορευμένο Δάσος.

Μαζί με τον καθηγητή Elezar Fig, είστε επιφορτισμένοι με το να φτάσετε στο κατώτατο σημείο αυτών των περίεργων συμβάντων, ενώ αγωνίζεστε εναντίον των Dark Wizards, των Goblins και άλλων εχθρών ενώ παράλληλα δημιουργείτε φίλτρα και ξόρκια για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας.

Μια διαρροή ενός φύλλου πληροφοριών αποκαλύπτει επίσης ότι θα μπορείτε να διαλέξετε από έναν από τους οκτώ τύπους μάγων, καθώς και να διαλέξετε το σπίτι σας και να ακολουθήσετε μια πορεία καλού ή κακού. Η ιστορία είναι απόλυτα ξεχωριστή από τα βιβλία και τις ταινίες, οπότε να είστε έτοιμοι να επιστρέψετε σε καινούργιες τοποθεσίες που δεν έχουμε δει ποτέ εκτός από γνωστά αξιοθέατα.

Προφανώς θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο, αλλά το να φτιάξει κανείς trailer αυτού του είδους θα απαιτούσε πιθανώς τις δεξιότητες ενός μάγου για να φανεί τόσο καλό.

Ο Χάρι Πότερ ανήκει στην Warner Bros., η οποία συμβαίνει επίσης να είναι και το σπίτι του Batman Arkham, της developer Rocksteady Studios. Φημολογείται ότι εργάζονται σε ένα παιχνίδι Superman, οπότε ο πιο πιθανός υποψήφιος είναι η Avalanche Software.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ