Διέρρευσε διαφημιστικό teaser trailer του Star Wars: Battlefront II - VideoGamer.gr
ΔΙΑΡΡΟΗ Star Wars Battlefront 2 Gameplay - videogamer.gr
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Διέρρευσε διαφημιστικό teaser trailer του Star Wars: Battlefront II

Η ΕΑ υποσχέθηκε να αποκαλύψει ένα πρώτο trailer για το Star Wars: Battlefront II, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Star Wars Celebretion, στις 15 Απριλίου, όμως φαίνεται ότι μερικά πλάνα ήδη κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Το διάρκειας 30 δευτερολέπτων teaser clip παρέχει μερικά “game engine footages”, αποκαλύπτοντας ενδιαφέροντα στοιχεία για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την single ή multiplayer εμπειρία, καθώς και των πρωταγωνιστών που λαμβάνουν χώρα στο πολυαναμενόμενο sequel.

Δείτε το διαφημιστικό teaser trailer παρακάτω, για όσο ακόμη θα είναι διαθέσιμο online:

Tο σύντομο trailer, το οποίο διαθέτει Sony PlayStation branding, αρχίζει την αφήγηση του από το τέλος τουStar Wars: Return of the Jedi”, με μια ομάδα υψηλόβαθμων πιλότων TIE μαχητικών αεροσκαφών να στέκονται στο δάσος του φεγγαριού, Endor, ενώ στο βάθος , το δεύτερο Death Star, που είχε δημιουργηθεί, εκρήγνυται. Η αφήγηση προέρχεται από μια γυναίκα πιλότο, η οποία αναπολεί την ημέρα που σκοτώθηκε ο Emperor Palpatin.

“Ακόμη θυμάμαι τις τελευταίες μου εντολές την ημέρα που ο πραγματικός πόλεμος άρχισε. Εκδικηθείτε τον Αυτοκράτορα (Emperor) μας!”, αναφωνεί.

Επίσης, υπάρχουν σκηνές από  Imperial μαχητικά που πετούν μέσα από ένα πεδίο συντριμμιών, τα οποία πολύ πιθανό μπορεί να αποτελούν ερείπια του δεύτερου Death Star. Ένα tagline, με το σύνθημα “The untold soldier’s story”, μπορεί κανείς να παρατηρήσει, πριν μας “μεταφέρει” (το teaser) στη βάση του First Order από το Star Wars: The Force Awakens.

Η μεγάλη έκπληξη έρχεται στο δεύτερο μισό του μικρής διάρκειας διαφημιστικού clip, το οποίο διαθέτει στιγμιότυπα από τους Darth Maul, Yoda, Rey και Kylo Ren. Επίσης, αξίζει να να σημειωθεί ότι η EA έχει ισχυριστεί ότι το Star Wars: Battlefront II θα εκτείνεται μεταξύ των διαφορετικών εποχών της ιστορίας του Star Wars.

Εδώ είναι μερικά screenshots από το teaser trailer:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ