Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Konami για το Pro Evolution Soccer 2017, ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη των ψηφιακών αναμετρήσεων, οι οποίες θα κορυφωθούν με την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην πόλη του Cardiff! Πρόκεται για την επίσημη είσοδο της Konami στον χώρο των e-sports, με το ύψος των χρηματικών επάθλων να ζαλίζει!

pes17

Διεκδικήστε μία θέση στους τελικούς του Cardiff παίζοντας Pro Evolution Soccer 2017!

Για να φθάσει κανείς στους τελικούς του Παγκοσμίου που θα διεξαχθούν στο Cardiff, πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την είσοδό του στα τελικά της χώρας του. Αυτό γίνεται πραγματοποιώντας εγγραφή στην επίσημη σελίδα της Konami, δηλώνοντας την πλατφόρμα στην οποία θα διαγωνιστεί καθώς και τα στοιχεία του. Τα συγκεκριμένα online τουρνουά υπολογίζουν 1 αγώνα ανά ημέρα, με τους καλύτερους 15 αγώνες να υπολογίζονται στον πίνακα της βαθμολογίας με την λήξη της εκάστοτε διοργάνωσης. Δίνονται 3 βαθμοί για την νίκη και 1 για την ισοπαλία, ενώ συνυπολογίζεται και η διαφορά των τερμάτων που έχει πετύχει και δεχτεί αντίστοιχα ο διαγωνιζόμενος. Ο πρώτος του βαθμολογικού πίνακα προκρίνεται για τους τελικούς της Ελλάδας, όπου οι 16 καλύτεροι παίκτες θα αναμετρηθούν για να αναδειχθεί ο παίκτης που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους τελικούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Pro Evolution Soccer 2017, με τις αναμετρήσεις να πραγματοποιούνται σε single-elimination αγώνες μέχρι να προκύψει ο κορυφαίος της χώρας.

pes_2017_2[1]

Αναφορικά με τα έπαθλα που μπορεί να διεκδικήσει κανείς, αυτά φθάνουν σε αστρονομικά ποσά, χάρη στην επίσημη συνεργασία της Konami με την UEFA. Στα τελικά του Παγκοσμίου στην πόλη του Cardiff, οι 16 κορυφαίοι παίκτες στο Pro Evolution Soccer 2017 στον κόσμο θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα που ξεπερνούν τις 500.000$, με τους τρεις που θα καταλάβουν τις πρώτες θέσεις να λαμβάνουν 200.000$, 100.000$ και 50.000$ αντίστοιχα! Πρόκειται σαφώς για αστρονομικά έπαθλα, τα οποία δείχνουν την θέληση της Konami να εισέλθει δυναμικά στον χώρο των e-sports, εκμεταλλευόμενη την επίσημη συνεργασία της με την UEFA. Το πρώτο τουρνουά για τα προκριματικά της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στις αρχές Ιανουαρίου, όταν και θα προκύψει ο πρώτος παίκτης που θα διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τελικούς του Cardiff!

pro-evolution-soccer-2017

Όσοι από εσάς δεν έχετε προχωρήσει ακόμα στην αγορά του Pro Evolution Soccer 2017, υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχετε στην εν λόγω διοργάνωση κατεβάζοντας δωρεάν την trial έκδοση του ποδοσφαιρικού τίτλου, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε 3 αγώνες online καθημερινά σε όλες τις πλατφόρμες! Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια έπαθλα παίζοντας τον πολύ 'δυνατό' φέτος ποδοσφαιρικό τίτλο της Konami!