Οι Bethesda Softworks και ZeniMax Online Studios κυκλοφορούν, ήδη από χθες τα χαράματα για κάποιους τυχερούς στο υπόλοιπο ημισφαίριο, την πολυαναμενόμενη, τεραστίων διαστάσεων, επέκταση (DLC) Morrowind, για το δημοφιλές MMORPG τους The Elder Scrolls Online. Εκτός από την επίσημη έναρξη της μαζικής επέκτασης, κυκλοφόρησαν επίσης ένα νέο launch trailer, το οποίο μπορείτε να παρακαολουθήσετε παρακάτω.

Το νέο Launch trailer του The Elder Scrolls Online: Morrowind, διάρκειας  1 λεπτού και 32 δευτερολέπτων, μας προσφέρει μια "σύντομη ματιά" των προσθηκών και των περιεχομένων της τελευταίας επέκτασης του παιχνιδιού. Στο trailer μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε μερικά από τα νέα περιβάλλοντα, τους εχθρούς, τις νέες ικανότητες των χαρακτήρων, καθώς και την νέα Class που διαδέχεται ο τίτλος, Warden.

Το The Elder Scrolls Online: Morrowind είναι η μεγαλύτερη προσθήκη/επέκταση στο The Elder Scrolls Online και επαναπροσδιορίζει το βασικό MMORPG τίτλο, προσφέροντας τεράστιο νέο περιεχόμενο και δυνατότητες που είναι εξίσου προσβάσιμα και διασκεδαστικά τόσο για τους υπάρχοντες όσο και για τους νέους παίκτες του ESO.

Μπορείτε να ξεκινήσετε έναν νέο χαρακτήρα χωρίς να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε προηγούμενο περιεχόμενο ή περιπέτεια του ESO και να κατευθυνθείτε κατευθείαν στο Vvardenfell, για να απολαύσετε εκατοντάδες ώρες αναζητήσεων και περιπετειών του ESO που περιμένουν να εξερευνηθούν. Εάν είστε βετεράνος του The Elders Scrolls Online, μπορείτε να αναβαθμίσετε το βασικό παιχνίδι και αμέσως να περάσετε στο Seyda Neen, για να ξεκινήσετε τη νέα σας περιπέτεια με τους υπάρχοντες χαρακτήρες σας ή να αρχίσετε μια νέα με την νέα Class του παιχνιδιού, Warden.

98d0a0bbd432a7f745c5847b8ba5f8e5

Αν αυτή είναι η πρώτη που φορά που ακούτε σχετικά με την νέα επέκταση, ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή τoυ νέου περιεχομένου και δυνατοτήτων της επέκτασης:

Για τους παίκτες που ήδη κατέχουν το The Elder Scrolls Online, μια νεα περιπέτεια περιμένει σε αυτό το νέο κεφάλαιο του πολυβραβευμένου MMORPG τίτλου. Το Morrowind βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής και εξαρτάται από εσάς για να το σώσετε από μια θανατηφόρα απειλή της φυλής Daedric . Ξεκινήστε μια νέα επικίνδυνη διαδρομή μέσα από τις θρυλικές τοποθεσίες, από τις ηφαιστειακές πεδιάδες έως τα γεμάτα εκπλήξεις δάση του Morrowind.

  • SAVE MORROWINDΣταματήστε έναν μετεωρίτη από τη συντριβή του στο Vivec City, βοηθώντας έναν ημίθεο να ανακτήσει τις χαμένες δυνάμεις του.
  • BECOME THE WARDENΕκμεταλλευτείτε τη μαγεία που βασίζεται στη φύση μιας ολοκαίνουργιας τάξης (Class) με έναν War Bear σύντροφο μάχης στο πλευρό σας.
  • PARTNER WITH AN ASSASSIN Βοηθήστε ένα θρυλικό ελίτ μέλος του Morag Tong που θα σας καθοδηγήσει μέσα από θανάσιμες πολιτικές ίντριγκες.
  • FIGHT TOGETHER IN PVP BATTLEGROUNDSΜπείτε στη μάχη για το Ashlands με το νέο PvP Mode 4v4v4, σε ανταγωνιστικά περιβάλλοντα σε στυλ αρένας.

05d90e594f823b8de075f5f7c78adb8c

Για όσους ήδη κατέχουν το βασικό παιχνίδι, η επέκταση θα σας κοστίσει $ 39.99 για την κανονική (regular) έκδοση, ενώ στα $ 59.99 διατίθεται η Digital Collector’s Edition . Η Digital Collector’s Edition  περιλαμβάνει την αποκλειστική γκρι War Bear που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πολεμήσει στην πλευρά σας ενώ παίζετε ως Warden, ένα skinned Horse Mount, ένα Dwarven pet spider, έναν μετατροπέα Morag Tong που θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τα εργαλεία σας σε Morag Tong style και μια δέσμη αποκλειστικών emotes.

Για όσους δεν διαθέτουν το παιχνίδι και είναι η πρώτη τους επαφή με το The Elder Scrolls Online, ένα πλήρες πακέτο προσφέρεται στα $ 59.99 και περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και την επέκταση του Morrowind. Η Digital Collector’s Edition προσφέρεται για τους "νεοεισαχθέντες" στα $ 79.99 και θα περιλαμβάνει επίσης το βασικό παιχνίδι και όλα τα άλλα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην αναβάθμιση του Collector's Edition που αναφέρθηκε παραπάνω. 

Το The Elder Scrolls Online: Morrowind είναι επί του παρόντος διαθέσιμο σε PC, PS4 και Xbox One.