Δες το Trailer για το Batman-The Telltale Series Episode 2 - VideoGamer.gr
Δες το πρώτο Trailer για το Batman – The Telltale Series Episode 2 - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Δες το Trailer για το Batman-The Telltale Series Episode 2

Το πρώτο trailer για το Batman – The Telltale Series Episode: Chlidren of Arkham κυκλοφόρησε, δίνοντας στους φαν την ευκαιρία να πάρουν μια μικρή γεύση, απο τα γεγονότα που θα συμβούν όταν το επεισόδιο κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ποια μάσκα πρέπει να φορέσει – Αυτή του δισεκατομμυριούχου, ή της νυχτερίδας;

“Με την πρώτη οικογένεια της Gotham να εμπλέκεται στην διαπλοκή, και έναν παλιό φίλο τώραεπικίνδυνο αντίπαλο, στην ζωή του Dark Knight έχουν έρθει τα πάνω κάτω,” αναφέρει η περιγραφή του επεισοδίου. “Σε τι ήταν μπλεγμένος ο Thomas Wayne, και γιατί δολοφονήθηκε; Αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του, ο Bruce αποφασίζει να μάθει την αλήθεια ροτόντας όλους όσους είχαν εμπλακεί τότε στις εγκληματικές ενέργειες του Gotham. Όμως ποια μάσκα πρέπει να φορέσει – Αυτή του δισεκατομμυριούχου, ή της νυχτερίδας; Τεράστιες αποφάσεις θα αλλάξουν τον Batman και όσους ζουν τριγύρω του, καθώς γνωρίζει τα Children of Arkham.”

Το Episode 2 κυκλοφορεί ψηφιακά στις 20 Σεπτεμβρίου, με την κουτάτη έκδοση να φτάνει σήμερα στα καταστήματα – συμπεριλαμβάνοντας το πρώτο επεισόδιο και Season Pass για τα εναπομείναντα τέσσερα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ