Δεν υπάρχουν σχέδια για sequel του Beyond: Two Souls - VideoGamer.gr
BEYOND SCREEN 11
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχέδια για sequel του Beyond: Two Souls

Ο David Cage, ιδρυτής της Quantic Dream, δήλωσε πως δεν έχει σχέδια για ανάπτυξη ενός sequel για τον τίτλο του 2013, Beyond: Two Souls, ούτε έχει την πρόθεση να αλλάξει κάτι σε κανένα από τα παιχνίδια που έχει δημιουργήσει.

Σε ένα Q&A στο playstation.com, ο Cage είπε: “Όχι, δεν υπάρχουν σχέδια αυτή τη στιγμή για να ένα δεύτερο Beyond: Two Souls. Μας αρέσει να ξεκινάμε νέες ιδέες και να εξερευνούμε διαφορετικές κατευθύνσεις μετά από κάθε παιχνίδι. Ξέρω πως αυτό είναι ασυνήθιστο για την βιομηχανία, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι δέκα φορές ή να βολευτούμε στο να κάνουμε μόνο πράγματα που γνωρίζουμε.”

BEYOND_WD_SCREEN010

Να θυμίσουμε ότι το Beyond: Two Souls κυκλοφόρησε το 2013 για PS3 αλλά δεν είχε την επιτυχία προηγούμενων τίτλων, αλλά σύμφωνα με τον Cage, αν είχε την ευκαιρία και πάλι δεν θα άλλαζε τίποτα στο παιχνίδι. “Το παιχνίδι είναι αυτό που είναι, γιατί εγώ ήμουν αυτός που ήμουν όταν το δημιούργησα. Είναι σαν μια φωτογραφία του εαυτού σου, κάποια στιγμή της ζωής σου. Μπορεί να θέλεις να αλλάξεις την φωτογραφία, αλλά δεν θα αλλάξει τον άνθρωπο που ήσουν.”

Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν με αφορμή την κυκλοφορία της remastered έκδοσης του παιχνιδιού για PS4, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ