Το Cyberpunk 2077 είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να οριστεί και σαν σταθμός για την βιομηχανία του gaming όμως κάπου μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το αρνητικό κομμάτι της όλης υπόθεσης.

Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει και επισήμως και όμως τα πράγματα για τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One δεν είναι καθόλου καλά. Σύμφωνα λοιπόν με πολλούς που έχουν στην κατοχή τους το παιχνίδι αλλά και το Digital Foundry έχουν επιβεβαιωθεί πολλά προβλήματα στις δύο εκδόσεις τις οποίες σας αναφέραμε. Επίσης έχουν παρατηρηθεί προβλήματα σχετικά με την φόρτωση των assets που έχει το παιχνίδι που σημαίνει πως έχουμε καθυστέρηση στα μοντέλα των χαρακτήρων αλλά και σε τοπία. Μερικά από τα προβλήματα μπορείτε να δείτε και παρακάτω τα οποία όπως μπορεί να έχετε ήδη δει έχουν γίνει Viral στα περισσότερα social media.

Φαίνεται πως παρά τις όλες καθυστερήσεις που είχαμε και πάλι η CD Project Red δεν κατάφερε να μας δώσει ένα άρτιο παιχνίδι που περιμέναμε.

Έντονο λέγεται πως είναι και το φαινόμενο no clip όπου οι παίκτες περνούν μέσα από τοίχους χωρίς τίποτα να τους σταματάει. Γενικώς ακόμη ο τίτλος πάσχει από πολλά προβλήματα παρά το day 1 patch που είναι και κάτι παραπάνω από 40GB. Περιμένουμε φυσικά την άμεση επίλυση των προβλημάτων από την CD Project Red μέσα στις επόμενες ημέρες.