Crackdown 3: Νέα επικά gameplay πλάνα αποκαλύπτονται - VideoGamer.gr
Crackdown 3 Horizontal ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Crackdown 3: Νέα επικά gameplay πλάνα αποκαλύπτονται

Χθες, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής (livestream) μέσο του Mixer, απευθείας από το δημοφιλέστερο Geek Event όλου του κόσμου Comic Con – που πραγματοποιείτε για ακόμη μια φορά στο San Diego – η Microsoft έφερε στο φως ένα αρκετά μεγάλης διάρκειας gameplay video για το επερχόμενο παιχνίδι της Crackdown 3.

Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού, όπως μπορείτε να δείτε και από τα ακόλουθα video, χειρίστηκε (μερικές φορές αρκετά αδέξια) από τους παρευρισκόμενους στο Party Weekly Entertainment του Comic Con στο San Diego, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των hosts LarryMajor NelsonHryb και της πρωταγωνίστριας του Star Wars Battlefront ΙΙ , Janina Gavankar. Τα ακόλουθα video προσφέρουν  πληθώρα περιεχομένου όπως μάχες, τόνους από πυροβολισμούς, οδήγηση, “περίεργα” οχήματα, combat physics, διαφόρων ειδών καταστροφές, τυχαία κολύμβηση και μερικά αστεία πλάνα.

Το Crackdown 3 αποτελεί open world action-adventure τίτλο που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τις εταιρείες παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών Reagent Games και Sumo Digital. Το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού που το χαρακτηρίζει και το κάνει ξεχωριστό από τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας του είναι ο έλεγχος των χαρακτήρων που διαθέτει, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να καταστρέψετε αντικείμενα γύρω σας και να προκαλέσετε χάος σε ένα περιβάλλον sandbox είναι σίγουρα η κύρια έλξη του τίτλου.

Το Crackdown 3 θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου για το Xbox One και τα Windows 10.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ