Το Call of Duty Black Ops 4 είναι γεγονός - VideoGamer.gr
black ops 4
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Call of Duty Black Ops 4 είναι γεγονός

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό έδιναν και έπαιρναν με τον κόσμο αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty. Έπειτα από πολλές αναφορές αλλά και επίησημη ανακοίνωση της Treyarch πριν από λίγο καιρό ότι αναπτύσσει το επόμενο Call of Duty τότε σε όλους πήγαινε το μυαλό μας σε ένα Black Ops 4. Έτσι και έγινε λοιπόν με την το Call of Duty: Black Ops III να είναι γεγονός.

Να μην βέβαια ξεχνιόμαστε ότι μερικές μόλις ώρες πριν την επίημη ανακοίνωση του τ΄τιλου είδαμε τον γνωστό NBA star, James Harden, να φοράει ένα καπέλο με το επίσημο λογότυπο του παιχνιδιού. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μπορούσε ο James Harden να παίζει έναν από τους πρωταγωνιστές του τίτλου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Activision μας έχει συνηθίσει στο να βάζει διασημότητες στα παιχνίδια της.

Περισσότερες πληροφορίες φυσικά θα έχουμε και από την Treyarch στην αποκάλυψη του τίτλου στις 17 Μαίου. Φυσικά όπως είναι αναμενόμενο ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ