Black Screen FIX για το The Division - VideoGamer.gr
The Division big21
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Black Screen FIX για το The Division

Αν σήμερα δοκιμάσατε να παίξετε τον αναμενόμενο τίτλο Tom Clancy’s The Division και δεν τα καταφέρατε λόγω ενός περίεργου Black Screen, τότε μην ανησυχείτε καθώς είναι επιλύσιμο.

Δυστυχώς η Ubisoft με κάποιο τρόπο παρέβλεψε ένα λάθος σαν κ αυτό, προκαλώντας ακόμη περισσότερα προβλήματα την πρώτη ημέρα του launch στο PC.

The-Division-Will-Get-First-Xbox-One-Gameplay-Demo-at-Gamescom-2014-Video-454468-10[1]

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι αν ακούτε ήχους από το παιχνίδι και βλέπετε και το ποντίκι, πατήστε ALT+ENTER. Έτσι το παράθυρο θα γίνει minimize, και μόλις περάσετε τα αρχικά videos και φτιάξετε τον χαρακτήρα σας, θα μπορείτε μέσω του ESC να πάτε στα settings, να φτιάξετε την επιθυμητή ανάλυσή σας θέτοντας το παιχνίδι σε full screen.

Αν δεν λειτουργήσει αυτό, πρέπει να ψάξετε στα αρχεία του The Division(C:\Users\???\Documents\My Games\Tom Clancy’s The Division) το configuration file(GFXSettings.Rogue_x64.xml) και πατώντας edit, να αλλάξετε χειροκίνητα την επιθυμητή σας ανάλυση.

The-Division-Cleaners-618x348

Σε περίπτωση που βλέπετε άσπρη οθόνη όταν ο τίτλος ανοίγει, τότε το PC σας δεν μπορεί να σηκώσει το The Division και θα χρειαστείτε κάποια αναβάθμιση.

Ελπίζω να βρείτε λύση και να σας βοήθησα έστω και λίγο, να λύσετε κάποια προβλήματα που δημιουργούνται με την πρώτη επαφή σας με το παιχνίδι.

Καλή Τύχη στη Dark Zone.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Tom Clancy’s The Division

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

08/03/2016