Behind the scenes video για το Dragon Age 4 - VideoGamer.gr
FznvcaVshXti7Hygjq9sz
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Behind the scenes video για το Dragon Age 4

To Dragon Age 4 έχει ανακοινωθεί εδώ καιρό όμως δεν είχαμε δει τίποτα μέχρι τώρα παρά μόνο γνωρίζαμε την ύπαρξή του. Μέσα στα πλαίσια της φετινής Gamescom Opening Night Live είδαμε ένα behind the scenes video για το επερχόμενο Dragon Age 4.

Φυσικά ο τίτλος βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και όπως είπαν και οι ίδιοι οι δημιουργοί ο τίτλος ακόμη έχει αρκετό μέλλον μέχρι να κυκλοφορήσει όμως μέχρι και αυτό το βίντεο είναι κάτι που κάνει να περιμένουμε πως και πως για τον επόμενο τίτλο στην σειρά Dragon Age.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο λοιπόν είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους δημιουργούς να μιλάνε για ένα παιχνίδι γεμάτο δυνατότητες για κάτι άκρως εντυπωσιακό που θα μας συναρπάσει και φυσικά αυτό ακριβώς περιμένουμε να δούμε και εμείς. Αξίζει να σημειωθεί πως το concept art που είδαμε είναι αρκετά καλό όμως σίγουρα θέλουμε να δούμε και κάποιο gameplay στο κοντινό μέλλον.

Ο τίτλος φυσικά αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS5, Xbox Series X και PC χωρίς ακόμη να ξέρουμε πότε περίπου θα γίνει αυτό. Για την ώρα μπορείτε να απολαύσετε το παρακάτω βίντεο και να μπείτε και εσείς στον μαγικό κόσμο του Dragon Age.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ