To Bedroom DLC του Resident Evil 7 εμπνευσμένο από το Misery του Stephen King - VideoGamer.gr
Resident Evil 7 Bedroom DLC
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

To Bedroom DLC του Resident Evil 7 εμπνευσμένο από το Misery του Stephen King

Το Resident Evil 7 έχει λίγες εβδομάδες που έχει κυκλοφορήσει και είναι πραγματικά αριστούργημα. Τελικώς φαίνεται ότι η Capcom τα κατάφερε στο να μας κάνει να μιλάμε και πάλι με καλά λόγια για αυτήν με την κυκλοφορία του Resident Evil 7. Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε και το πρώτο DLC του παιχνιδιού με τίτλο ”Bedroom”.

Το εν λόγω DLC μας βάζει στο Bedroom mode μέσα από το οποίο φυσικά πρέπει να δραπετεύσουμε από την Marguerite Baker χωρίς όμως να καταλάβει ότι δεν βρισκόμαστε στο κρεβάτι. Μήπως όμως όλο αυτό σας ακούγεται γνωστό; Ο Director του Resident Evil 7, Koshi Nakanishi δήλωσε ότι το συγκεκριμένο επίπεδο είναι εμπνευσμένο από τον συγγραφέα Stephen King και πιο συγκεκριμένα από το βιβλίο Misery.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, ”Η αρχική μας ιδέα ήταν να αναγκάζει η Marguerite τον παίχτη να γράψει ένα βιβλίο. Ο παίκτης στην συνέχεια θα επίλεγε φράσεις και λέξεις για το κείμενο. Αν το κείμενο άρεσε στην Marguerite τότε τα θα ήταν ευχαριστημένη αλλιώς τα πράγματα δεν θα ήταν και τόσο καλά για τον παίκτη”.

re7-Bedroom

Πάντως όλο αυτό φαίνεται μια καταπληκτική ιδέα για παιχνίδια που ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί βέβαια άλλο είναι να έχουμε μια ιδέα και άλλο να την κάνουμε πράξη.

Το Resident Evil 7 συνεχίζει να τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής και μην ξεχνάμε πως πρόσφατα ξεπέρασε και τα 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016