Η Electronic Arts (EA) ανακοίνωσε στο official site του Battlefield το πρόγραμμα Rent-a-Server, με το οποίο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενοικιάσουν έναν private ή public Server.
Έτσι η ΕΑ και η DICE μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια για την απουσία Server Browser στο Star Wars Battlefront, δίνουν και πάλι την δυνατότητα στους παίχτες να διαλέξουν τον server που τους ταιριάζει.
Η ΕΑ αναφέρει πως οι servers θα έχουν αρκετές customization επιλογές. Map rotation, game-mode, gameplay settings και πολλές άλλες επιλογές θα γίνουν διαθέσιμες στους διαχειριστές των ενοικιασμένων server.
Να σημειωθεί ότι θα περιοριστεί ο αριθμός διαφορετικών game-mode στους ενοικιασμένους servers τις πρώτες μέρες τις κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Σταδιακά θα δοθεί η επιλογή για παραπάνω.
Πλέον θα δίνεται η επιλογή ενοικίασης server μέσα από το in-game κατάστημα του παιχνιδιού, κάτι που σημαίνει ότι πλέον οι server θα παρέχονται απευθείας από την ΕΑ και όχι από third-party εταιρείες.
Ένα πολύ ευχάριστο νέο αλλά και κάτι που όλοι περιμέναμε να δούμε! Εσείς θα ενοικιάσετε ένα server;
Το Battlefield 1 κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.