Άσχημα τα νέα για την σειρά Resident Evil - VideoGamer.gr
RE AFTERLIFE
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Άσχημα τα νέα για την σειρά Resident Evil

Όπως΄ήδη ξέραμε εδώ και λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί επίσημα η σειρά Resident Evil από το Netflix σε συνεργασία με την Constantin Films. Σίγουρα πιστέψαμε πάνω σε αυτό και οι fan είχαν εντυπωσιαστεί από την εν λόγω ανακοίνωση.

Όμως μερικά νέα ήρθαν στη δημοσιότητα για να μας αλλάξουν την διάθεση και αυτά λένε πως εκτός από το γεγονός το ότι όλα τα Project έχουν παγώσει πλέον υπάρχει ακόμη ενάς λόγος που ίσως το εν λόγω Project ακυρωθεί. Η παραγωγή γενικά σε νέα δήλωση δήλωσε πως έχει αμφιβολίες σχετικά με την επιτυχία της σειράς για την ώρα όπως και άλλα Project μπαίνει και αυτό στον πάγο. Αν και όταν έχουμε τα μεγάλες σειρές όπως το Stranger Things να έχει ακυρωθεί για την ώρα τότε ήταν σίγουρο να γίνει για μια σειρά όπως αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε ξεκινήσει η παραγωγή για την σειρά και οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για 8 επεισόδια που θα ήταν η πρώτη season. Επίσης είχαμε μάθει πως η εν λόγω σειρά θα έδινε βάρος στο ιστορικό της Umbrella Corporation πριν αλλά και μετά το ξέσπασμα του Ιού.  Δυστυχώς όλο αυτό θυμίζει ακόμη πιο δύσκολο σενάριο πλέον με τις νέες εξελίξεις. Τέλος πριν από μερικές ημέρες υπήρχαν φήμες για μια δεύτερη σειρά με τίτλο Resident Evil.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016