Ας γνωρίσουμε το The Day Before - VideoGamer.gr
The Day Before quando The Last of Us incontra The
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ας γνωρίσουμε το The Day Before

Τα post-apocalyptic παιχνίδια είναι ένας είδος το οποίο λατρεύουμε και μάλιστα πολύ. Έτσι λοιπόν η FNtastic μαζί με την MYTONA ανακοίνωσαν το The Day Before. Έναν post-apocalyptic τίτλο όπου μπορείς εύκολα να πεις πως είναι μια διαφορετική εκδοχή από το The Division όπου ο φονικός ιός μετέτρεπε τον κόσμο σε zombie και βέβαια ο κόσμος ο ίδιος να ήταν ο χειρότερος εχθρός μας.

Από εκεί και πέρα ο οπτικός τομέας του τίτλους είναι αρκετά εντυπωσιακός και σε πολλά πράγματα μας θυμίζει και φέρνει vibes από The Division αλλά και από The Last of Us. Για παράδειγμα το shooting system είναι κάτι το οποίο βγάζει μάτια πως πήραν παράδειγμα από εκείνο το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες από επιζώντες που θέλουν τη ζωή μας αλλά και οι προμήθειες έρχονται να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Τέλος φαίνεται πως τα καιρικά φαινόμενα θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο όπως χιονοθύελες και όχι μόνο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και εσείς το πρώτο gameplay trailer από το παιχνίδι το οποίο πάντα με βάση αυτού που βλέπουμε και μας λέει αναφέρεται στο coming soon. Αν και καλό είναι να περιμένουμε να δούμε περισσότερα προτού ενθουσιαστούμε και την πατήσουμε.

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Day Before

Για: PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Ημ. Κυκλοφορίας:

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022