Αρκετά μεγάλο ποσοστό των ελαττωματικών Dualsence - VideoGamer.gr
PS5 are you having problems with the DualSense analog You
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Αρκετά μεγάλο ποσοστό των ελαττωματικών Dualsence

Το θέμα των ελαττωματικών Dualsence ολοένα και μεγαλώνει καθώς όλο και περισσότερα παραδείγματα δυστυχώς αρνητικά υπάρχουν σε καθημερινή βάση. Σύμφωνα με έρευνες το ποσοστό είναι αρκετά υψηλό και μάλιστα όπως έγινε πρόσφατα γνωστό αγωγή κατά της Sony κατέθεσε Αμερικανικό δικηγορικό γραφείο κάνοντας μήνυση στην εταιρεία για τα προβλήματα που έχει.

Το αίτημα αυτό κατατέθηκε στις 12 Φεβρουαρίου και λέει πως το Dualsence είναι ελαττωματικό και μάλιστα επηρεάζει σημαντικά το gameplay και την κύρια χρήση του. Το προβλημα που κυρίως αναφέρει είναι το Controller Drift όπου ουσιαστικά το αναλογικό παίρνει μια άλλη κατεύθυνση από μόνο του και κάτι τέτοιο είναι που το κάνει δύσκολο κυρίως όταν έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι απαιτητικό όπως το Call of Duty και όχι μόνο. Υπήρξε κάτι αντίστοιχο με τα Joy-Con της Nintendo για αυτούς που μπορεί να θυμούνται που είχε επίσης καταλήξει σε διάφορες αγωγές από γραφεία.

Από την άλλη η εικόνα που δίνει η Sony δεν είναι και η καλύτερη καθώς ισχυρίζεται πως ο μηχανισμός του Dualsence αποτελείται από τα ίδια ακριβώς εξαρτήματα και από αυτά του χειριστηρίου από το Playstation 4. Μένει να δούμε φυσικά και την όλη εξέλιξη του θέματος καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς για περισσότερα.

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο. Εσείς αντιμετωπίζετε προβλήματα από το Dualsence που έχετε στην κατοχή σας;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ