Αρκετά υποσχόμενο το Plastation VR μετά την Ε3 2016 - VideoGamer.gr
PSVR
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Αρκετά υποσχόμενο το Plastation VR μετά την Ε3 2016

Η Sony εδώ και 2 χρόνια περίπου προσπαθεί να κάνει την καλύτερη προώθηση που μπορεί για το Playstation VR. Μέχρι στιγμής είχαμε δει παιχνίδια και φήμες για ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και τιμή.

Χθες, κατά τη διάρκεια της Press Conference της Sony, η εταιρεία όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για το επερχόμενο Playstation VR.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Playstation VR θα κυκλοφορήσει στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη στις 13 Οκτωβρίου 2016 με κόστος €399. Πέρα από αυτά μας μίλησε πως το μέλλον είναι μαζί με το Playstation VR και πως πάνω από 50 τίτλοι θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και το τέλος του 2016 για το εν λόγω μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας.


Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και πιο μεγάλα ονόματα όπως το Batman: Arkham VR που ανακοινώθηκε χθες, το Final Fantasy XV: VR Experience αλλά και άλλα όπως Until Dawn: Rush of Blood και όχι μόνο.

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος για την Virtual Reality εποχή και αυτό από την μία μας ενθουσιάζει από την άλλη μας φοβίζει. Αξίζει να σημειωθεί πως είχαν γίνει φήμες για την τιμή ότι θα είναι αυτή όσο μιας καινούργιας κονσόλας και τελικώς έτσι θα είναι όπως φαίνεται.

Σε μόλις 4 μήνες λοιπόν κυκλοφορεί το Playstation VR με την τιμή των €399. Θα το αγοράσετε;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ