Άραγε τι θα δούμε στο EA Play; - VideoGamer.gr
eaplay1
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Άραγε τι θα δούμε στο EA Play;

EA Play κυρίες και κύριοι. Για πρώτη φορά η EA αποφασίζει να φύγει έξω απο την διοργάνωση της E3 και να κάνει το δικό της Event με όνομα EA Play. Φυσικά αυτό μας λέει πάρα πολλά. Κυρίως δείχνει το μέγεθος της διοργάνωσης και ότι επιβάλλεται μάλλον να περιμένουμε δυνατές κυκλοφορίες. Δεν είμαστε σίγουροι αν θα καθιερωθεί, αλλά αν συνεχίσει η EA με μεγάλους τίτλους, είναι σίγουρο πως θέλουμε κάτι τέτοιο να γίνει.

Για να δείτε το EA Play αρκεί να συντονιστείτε στο livestream της EA την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 11 το βράδυ, είτε να μείνετε παρέα με εμάς όπου θα σας μεταδίδουμε όλα τα νέα απο το event και όλης της E3.

EA Play

Το θέμα όμως είναι τι θα δούμε εκεί. Πολλά ακούγονται, πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι ξέρουμε σίγουρα πως θα περιέχει η press conference της EA, τι αναμένεται σύμφωνα με φήμες και στοιχεία, αλλά και τι θα θέλαμε να δούμε να κάνει την εμφάνισή του.


Θα δούμε σίγουρα στο Event

Όπως παρατηρείτε στην λίστα, για ακόμη μια χρονιά θα δούμε τους γνωστούς αθλητικούς τίτλους της EA (FIFA, NHL, NFL) με το NBA Live 17 να λείπει φέτος, καθώς η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει τον τίτλο κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου. Στην συνέχεια βλέπετε τους δύο πρώτους τίτλους μεγαλύτερου ενδιαφέροντος – Battlefield 1 και Titanfall 2, που αναμένουμε να δούμε gameplay υλικό έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε που οδηγούνται τα μεγάλα franchise.

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος πως θα μου τρέχουν τα σάλια με το Battlefield 1

Πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους

Τέρμα τα αστεία, τώρα βλέπουμε τίτλους που όλοι θα θέλαμε να δούμε να ακούγονται στην Press Conference. Φυσικά οι φήμες  για ένα νέο Star Wars τίτλο δεν έρχονται έτσι, καθώς EA μας αποκάλυψε πριν απο λίγες ήμερες πως η Visceral Games δουλεύει επάνω σε ένα νέο Star Wars project υπό την καθοδήγηση της Amy Hennig γνωστή για την δουλειά της σε Uncharted και Jak & Dexter. Οπότε δεν είναι τόσο φήμη η ύπαρξη, αλλά η παρουσίαση στο EA Play. Στην συνέχεια μπορεί να δούμε Mass Effect: Andromeda, καθώς βρίσκεται στα σκαριά, και φυσικά ένα Battlefront 2 με story σχετικό την ταινία της νέας τριλογίας Star Wars.


Όπως καταλαβαίνεται η EA πλέον μυρίζει πολύ Star Wars και εκτός απο τους τίτλους που αναφέραμε παραπάνω, όλο και κάποιο indie-mobile παιχνίδι θα δούμε απο την EA, με τα πολλαπλά franchise που έχει στην κατοχή της.

Να έχουμε μια καλή E3 και μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece, καθώς έρχονται E3 livestreams και όλα τα νέα σχετικά με την μεγαλύτερη διοργάνωση του gaming.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ