Αποσύρεται το Afro Samurai 2 - VideoGamer.gr
Afro Samurai 2 Logo Wallpaper
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Αποσύρεται το Afro Samurai 2

Τον τελευταίο καιρό, το Afro Samurai 2: Revenge of Kuma, άρχισε να αποσύρεται από τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Με την αρχή να γίνεται στο PlayStation Store, το παιχνίδι εξαφανίστηκε από όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπήρχαν σχετικά με το γεγονός, όμως σε συνέντευξη του στο CGMagazine, o Steve Escalante, γενικός διευθυντής της Versus Evil, έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις: “Το παιχνίδι ήταν μια αποτυχία. Συνεπώς ξεκινήσαμε μια μεγάλη διαδικασία για να επιστρέψουμε σε όλους τα χρήματα. Θέλουμε να δώσουμε την δική μας απολογία και να πούμε ότι λυπούμαστε για αυτό που έγινε. Είμαστε μια εταιρεία, αλλά έπρεπε αυτή τη φορά να δούμε από την οπτική του καταναλωτή. Οπότε αποσύραμε το παιχνίδι πρώτα και τώρα επιστρέφουμε τα χρήματα.”

AS2-Screenshot-9-March-2015

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο, δήλωσε: “Αν ρίξετε μια ματιά στα reviews, θα δείτε ότι δεν ήταν ότι το παιχνίδι ήταν σπασμένο ή γεμάτο bugs. Απλά δεν άρεσε στον κόσμο.”

Φυσικά κάπου εδώ να πούμε ότι όπως ήταν αναμενόμενο, ακυρώθηκαν τα δύο επόμενα προγραμματισμένα κεφάλαια του παιχνιδιού, Volume 2 και Volume 3.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ