Απολαύστε το πρώτο in-Engine trailer του Total War: Warhammer ΙΙ - VideoGamer.gr
liz roar 1494499265
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Απολαύστε το πρώτο in-Engine trailer του Total War: Warhammer ΙΙ

Χθες, η δημοφιλής εκδότης SEGA και το studio παραγωγής The Creative Assembly δημοσίευσαν το trailer-ντεμπούτο του επερχόμενου Total War: Warhammer ΙΙ, το οποίο αποτελεί και ένα “πρώτο” βλέμμα στη μηχανή γραφικών (in-game Engine) του παιχνιδιού. Το ρυμουλκούμενο βίντεο παρουσιάζει εμφανώς τους Lizardmen, μία από τις τρεις πρωταγωνιστικές Races του sequel, καθώς και την “θυμωμένη” αντίδρασή τους σε High Elves που εμπλέκονται στα “Fallen Gates”.

149451023443

Τα “Fallen Gates” φαινομενικά αναφέρονται στις Κοσμικές Πύλες (Cosmic Gates), που περιγράφονται ως “μια αρχαία συσκευή που μπορεί να ανοίξει μια πύλη στο Κόσμο του Χάους (Realm of Chaos)”. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω in-game Engine trailer, αποκαλύπτονται μερικές, άκρως εντυπωσιακές, εναέριες επιθέσεις των Lizardmen, μαζί με το συνηθισμένο back-and-forth μεταξύ του Mage  και ενώς μεγάλου τέρατος, που πιθανότατα να αποτελεί έναν Carnosaur, ένας γνωστός  “μπελάς”, συνηθισμένος για πολλούς fans στην πρώτη της τριλογία.

Δύο ακόμα πρωταγωνιστικές Races θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι, οι Dark Elves και οι Skaven, ακόμα και αν δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι στιγμής, με τους πρωγραμματιστές της The Creative Assembly αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες και ίσως και μερικά trailers που φανερώνουν τα χαρακτηστικά και τις δυνάμεις των δύο αυτών Races.

Παρακάτω δείτε το πρώτο in-game Engine trailer του Total War: Warhammer II:

Η SEGA επιβεβαίωσε, επίσης, ότι το Total War: Warhammer II θα προβληθεί στην E3 τον Ιούνιο, για το οποίο θα υπάρξουν και περισσότερα in-game πλάνα και πληροφορίες για το περιεχόμενό του. Το Warhammer II δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή πριν από το τέλος του 2017. Ένα τρίτο παιχνίδι αναμένεται επίσης στο μέλλον, καθώς αυτή η σειρά έχει ανακοινωθεί ως τριλογία από την εκδότρια εταιρεία.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ