Αποκαλύφθηκε το κωδικό όνομα του Playstation 5; - VideoGamer.gr
Αποκαλύφθηκε το κωδικό όνομα του Playstation 5;
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Αποκαλύφθηκε το κωδικό όνομα του Playstation 5;

Οι φήμες για μία νέα Playstation κονσόλα δίνουν και παίρνουν, με την τελευταία αποκάλυψη από κώδικα της Unreal Engine 4 να δίνει περισσότερη τροφή στις ήδη υπάρχουσες φήμες για ένα Playstation 5.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια νέα έκδοση της μηχανής γραφικών Unreal Engine 4 βρέθηκε στον Multiplatform κώδικα η αναφορά μιας συσκευής με κωδικό όνομα Erebus. Δείτε την φωτογραφία αποκάτω.

playstation 51

Αν και αυτό είναι απλά μια εικασία, δένει καταπληκτικά με τον τρόπο που η Sony δίνει κωδικές ονομασίες βασισμένες στην Ελληνική Μυθολογία(Orbis για το Playstation 4, Morpheus για το VR).

Μακάρι αυτή η ένδειξη να αποδειχθεί αληθινή για την κυκλοφορία του Playstation 5, που ίσως να το δούμε πιο σύντομα απ’ ό,τι περιμένουμε.

Έτσι για την ιστορία του θέματος, μια παράθεση από την Wikipedia:

Έρεβος ονομάζεται (κατά τον Όμηρο) ο χώρος που συνορεύει με τον Άδη (χώρος διάβασης των ψυχών) και στον οποίο εξοβελίστηκαν από τον Δία, μετά την Τιτανομαχία, οι Τιτάνες Μενοίτιος και Επιμηθέας. Μια άλλη εκδοχή (κατά τον Ησίοδο) χαρακτηρίζει ως το πιο σκοτεινό μέρος του Άδη, το Έρεβος, στο οποίο ευρίσκονταν οι Θρόνοι του Πλούτωνα και της Περσεφόνης καθώς και η σπηλιά της Σκύλλας. Τέλος, κατά τους Καθολικούς Χριστιανούς, το Έρεβος είναι ο χώρος όπου εξαγνίζονται οι ψυχές των αμαρτωλών πριν από τη μετάβασή τους στον Άδη.”

Για περισσότερα Νέα και Reviews μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ