Αποκαλύφθηκε η Unreal Engine 5! - VideoGamer.gr
UnrealEngine blog a first look at unreal engine 5 Unreal Engine 5 Nanite 2491x1401 110edc43c67b7d81be869bf703cb40a72e557c96
· Γράφει ο Φάνης Καραμήτσος

Αποκαλύφθηκε η Unreal Engine 5!

Μια γεύση από τις δυνατότητες της επόμενης μηχανής γραφικών της Epic, είδαμε στην παρουσίαση του Geoff Keighley, το Summer Game Fest. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, με την Unreal 5 να τρέχει μπροστά στα μάτια μας και να φαίνεται ποιο ρεαλιστική από ποτέ.

Η καινούρια engine χρησιμοποιεί μια πληθώρα από καινούριες τεχνολογίες για να δώσει στους developers όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν  έναν πραγματικά next-gen τίτλο.

Ποιο συγκεκριμένα το εργαλείο Lumen που θα ενσωματώνει θα είναι ένα δυναμικό εργαλείο φωτισμού που οι αλλαγές θα είναι άμεσες αλλά και το Nanite που θα μας δίνει άκρως λεπτομερείς επιφάνειές χρησιμοποιώντας δισεκατομμύρια πολύγωνα.

Δείτε παρακάτω το πανέμορφο demo που μας παρουσιάζουν ο art director Jerome Platteux και ο  Technical Director of Graphics Brian Karis της Epic. Να επισημάνουμε ότι το παρακάτω demo τρέχει στο PS5 και οι δημιουργοί υποστηρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο ταχύτατος ssd που θα ενσωματώνει η κονσόλα. Η Unreal Engine 5 θα είναι διαθέσιμη για preview στις αρχές του 2021 και με την πλήρη έκδοση να κυκλοφορεί  προς στο τέλος της ίδιας χρονιάς. Έρχονται ωραία πράγματα τα επόμενα χρόνια!

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ