Αποκαλύφθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dying Light 2 - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Αποκαλύφθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dying Light 2

Το Dying Light 2 σε κάνει να νομίζεις πως δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ μετά από επαναλαμβανόμενες καθυστερήσεις που είχαμε. Όπως τον τελευταίο καιρό φαινόταν πως η Techland με την Warner Bros ετοίμαζαν ανακοινώσεις και πλέον είναι γεγονός πως έχουμε και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dying Light 2.

Το Dying Light 2 είναι ζωντανό και με νέο τίτλο που ακούει στο όνομα Stay Human. Όπως είπαν και στη παρουσίαση που έκαναν ήταν σιωπηλοί για αρκετό καιρό αλλά η υπομονή τελείωσε. Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν παίρνουμε μια γεύση από τον κόσμο του παιχνιδιού μαθαίνουμε για τα Factions και όχι μόνο. Όπως έχει αναφέρει η εταιρεία και στο παρελθόν οι επιλογές που κάνουμε έχουν σημασία στον κόσμο αλλά και στην εξέλιξη οπότε πρέπει να προσέξουμε πολύ. Τα Factions μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ μας ή και όχι. Θα τα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κάθε ένα ξεχωριστά έτσι ώστε να βλάψουμε κάποιον άλλον και να φτιάξουμε τον κόσμο διαφορετικά.

Από εκεί και πέρα όταν πέφτει το σκοτάδι όλα είναι διαφορετικά καθώς νέοι εχθροί και μεταλλαγμένοι είναι εκεί για να αντιμετωπίσετε (και αν πάρουμε υπόψιν από το πρώτο Dying Light τότε σίγουρα αυτό που θα κάνουμε είναι να τρέχουμε). Τέλος το parkour system είναι εδώ και πλήρως ανανεωμένο για να το χρησιμοποιήσουμε. Όπως είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι έτσι και εδώ θα έχουμε skill tree για αναπτύξουμε τα Skills μας.

Τώρα όσο για την κυκλοφορία τίτλου είναι 7 Δεκεμβρίου 2021 σε PS5/PS4, Xbox Series X/S, PC και αυτό είναι κάπως το άσχημο της υπόθεσης καθώς φαίνεται αρκετά μακριά όμως μακάρι να δούμε έστω και τότε ένα έτοιμο παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τίτλος φαίνεται πολύ καλός και σίγουρα αποτελεί μια αγορά για τον ερχόμενο Δεκεμβρη.

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Dying Light 2

Για:

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016