Από την Treyarch το Call of Duty για το 2018 - VideoGamer.gr
treyarch
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Από την Treyarch το Call of Duty για το 2018

To Call of Duty επέστρεψε και πάλι στην κορυφή με την κυκλοφορία του Call of Duty: WWII από την Slegdehammer Games η οποία πραγματικά μας παρέδωσε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Treyarch ήρθε στο προσκήνιο για φέτος ανακοινώθηκε και επίσημα ότι αναπτύσσει το νέο Call of Duty για το 2018.

Το τελευταίο Call of Duty το τ\οποίο πήραμε από την Treyarch ήταν το Call of Duty: Black Ops III και τώρα πραγματικά δεν ξέρουμε πιο μπορεί να είναι το επόμενο. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα πάμε για ακόμη μια φορά στο μέλλον με μια κυκλοφορία όπως Black Ops 4. Πριν την κυκλοφορία του Call of Duty: WWII είχαμε φήμες οι οποίες μιλούσαν για παιχνίδι το οποίο θα διαδραματίζεται στο Βιετνάμ και αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο θέλουμε να δούμε.

Όπως ήδη ξέρετε και εσείς η Treyarch έχει ήδη κυκλοφορήσει παιχνίδια τα οποία είχαν μαι μικρή σχέση με το Βιετνάμ και αυτά ήταν τα Black Ops και Black Ops II. Αποτελεί μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα μας παραδώσει φέτος η Activision καθώς μην ξεχνάμε ότι έχουμε και κυκλοφορία ενός νέου Battlefield μέσα στο 2018.

call of duty black ops 1

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ