Αναλυτής λέει πως 20 εκατομμύρια PC Gamers θα παρατήσουν το PC για τις κονσόλες - VideoGamer.gr
social 2019 04 30T001653.842
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Αναλυτής λέει πως 20 εκατομμύρια PC Gamers θα παρατήσουν το PC για τις κονσόλες

Μια νέα έρευνα ήρθε στο προσκήνιο πρόσφατα από την Joe Peddie Research η οποία έδωσε στη δημοσιότητα κάτι ίσως τρανταχτό για την gaming βιομηχανία και αυτό αφορά το PC Gaming.

H εν λόγω μελέτη λοιπόν λέει η αγορά των υπολογιστών να μικραίνει όλο και περισσότερο και πιο συγκεκριμένα τονίζει πως μέχρι και 20 εκατομμύρια gamers θα εγκαταλείψουν τα PC και θα μεταφερθούν στις κονσόλες. Η ίδια μελέτη λέει πως αυτοί που θα αφήσουν τα PC και θα πάνε στις κονσόλες είναι αυτοί που τώρα έχουν low-end υπολογιστές και λόγω της επόμενης γενιάς αλλά και τις βελτιώσεις τους, θα έχουμε την εν λόγω μετάβαση. Δυστυχώς οι τιμές αλλά και οι απαιτήσεις στα PC είναι κάτι το οποίο αποκρούει τους PC Gamers από την αναβάθμιση και αυτό γίνεται ολοένα και περισσότερο. Μένει να δούμε φυσικά αν θα δούμε αλλαγές στις τιμές σε hardware και software αν και αυτό θυμίζει ένα πολύ καλό πλάνο και τίποτα παραπάνω.

Από την άλλη έχουμε αυτούς που ασχολούνται με custom builds αποκλειστικά και σίγουρα είναι ευχαριστημένοι με αυτό που έχουν. Μην ξεχνάμε επίσης πως και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αν και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορούμε να αναλύσουμε την επόμενη φορά.

Εσείς τι λέτε πιστεύετε πως θα υπάρξει αυτή η μετάβαση;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ