Ανακοινώθηκε το The Lord of the Rings: Gollum - VideoGamer.gr
2019 03 26 0234 5c998f9ca87c5
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ανακοινώθηκε το The Lord of the Rings: Gollum

Είχαμε χρόνια να ακούσαμε έναν τίτλο όπου να έχει μπροστά το “The Lord of the Rings” και έτσι λοιπόν η Daedalic το έκανε γεγονός.

H Daedalic Entertainment λοιπόν ανακοίνωσε το The Lord of the Rings: Gollum και όπως καταλάβατε και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε ως Gollum. H ιστορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα λαμβάνει χώρα από την στιγμή όπου ο Gollum έχει στην κατοχή του το δαχτυλίδι μέχρι και το τέλος του Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Πάντα αυτό με βάση τα γεγονότα που έχουν γίνει στα βιβλία του J.R.R Tolkien και δεν θα έχει καμία σχέση με τις ταινίες. H Daedalic Entertainment και Middle-Earth Enterprices ένωσαν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να έχουμε μια σειρά από adventure τίτλους στο σύμπαν του The Lord of the Rings. O εν λόγω τίτλος θα έχει αρκετά stealth στοιχεία και δεν θα είναι τόσο action όπως ίσως έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας όμως λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2021 σε PC αλλά και στις κονσόλες που θα είναι στην αγορά εκείνη την περίοδο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Lord Of The Rings: Gollum

Για: Nintendo Switch, PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Ημ. Κυκλοφορίας:

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022