Ανακοινώθηκε το Far Cry New Dawn - VideoGamer.gr
far_cry_new_dawn
· Γράφει ο Απόστολος Καραβίας

Ανακοινώθηκε το Far Cry New Dawn

Μετά το teaser trailer προ δύο ημερών, τα ξημερώματα της Παρασκευής 7/12, ανακοινώθηκε επίσημα το spin on της σειράς, Far Cry New Dawn. Το παιχνίδι λαμβάνει μέρος 17 χρόνια μετά το Far Cry 5, έπειτα από (SPOILER ALERT για όσους δεν έχουν παίξει το Far Cry 5) μία πυρηνική καταστροφή στην Hope County. Αυτή τη φορά έρχεστε αντιμέτωποι με τις “Δίδυμες” (The Twins) και το δικό τους κοινό, σε έναν Post Apocalyptic κόσμο γεμάτο scavengers αλλά και ελπίδα, για μία σωστή καθημερινότητα. Δείτε το trailer στο παρακάτω player, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:

Εκτός από το trailer, έχουμε και ένα Gameplay Video σε μορφή Alpha Footage φυσικά.

Φυσικά είναι σχεδόν ξεκάθαρο το ύφος της Ubisoft ως προς τη δύναμη των “Δίδυμων”, ενώ από την πρώτη εικόνα κιόλας, βλέπουμε ένα πιο “girly” αισθητικά παιχνίδι. Αυτό όμως έχει ήδη ξεσηκώσει μερικές αντιδράσεις στα social media όπως “Time to disappoint fans again” και “Far cry empowered feminist version”.

Επίσης, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε περισσότερα, η μηχανή γραφικών δείχνει ολόιδια. Ακόμη και έτσι όμως, το Far Cry 5, κατάφερε να ρίξει σαγόνια με τα όμορφα γραφικά του. Φυσικά όλα αυτά μένει να τα δούμε στην πράξη, καθώς το Far Cry New Dawn κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου 2019, για PC, Xbox One και Playstation 4.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ