Ανακοινώθηκε και επίσημα το F1 2021 - VideoGamer.gr
f1 2021 reveal 20210415 860x484 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ανακοινώθηκε και επίσημα το F1 2021

Το F1 2021 είναι και επίσημα το νέο παιχνίδι για την σειρά F1 και έρχεται με αλλαγές για ακόμη μια φορά. Έτσι λοιπόν όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία κάθε χρόνο κάτι καινούργιο μπαίνει είτε αυτό είναι για το Career mode είτε με το να μας βάζει ευκολίες αλλά και challenges. Το campaign αυτή τη φορά φαίνεται πως θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι από αυτά που έχουμε συνηθίσει τουλάχιστον.

Ένα νέο mode έρχεται να αλλάξει λίγο τα πράγματα και αυτό είναι το Braking Point, το οποίο φαίνεται πως θα αλλάξει λίγο τα πράγματα στις σχέσεις των οδηγών μεταξύ τους και θα έχει κάποια διαφορετική ιστορία από αυτήν που έχουμε συνηθίσει. Αυτό τουλάχιστον είναι κάτι που καταλαβαίνουμε από το πρώτο trailer του τίτλου το οποίο μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω.

Πέρα από αυτό το παιχνίδι θα έρθει με co-op, Online Career αλλά και το Real-Season Start το οποίο θα χρησιμοποιεί real-time οδηγούς με τους οδηγούς στις ομάδες που είναι αλλά και τις κατατάξεις τους. Τέλος εμείς να πούμε πως ο τίτλος έρχεται στις 16 Ιουλίου σε PS4/PS5 , Xbox Series X και PC μέσω Steam.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

NASCAR Heat Evolution

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

13/09/2016