Ανακοινώθηκε και επίσημα η Mass Effect Legendary Edition - VideoGamer.gr
mass effect legendary edition header 2 1243983 1280x0 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ανακοινώθηκε και επίσημα η Mass Effect Legendary Edition

Έπειτα από πάρα πολλές φήμες που υπήρχαν κατά διαστήματα εδώ και καιρό πλέον η EA και Bioware ανακοίνωσαν και επίσημα το Mass Effect Legendary Edition όπου ουσιαστικά μιλάμε για ένα Remaster των τριών τίτλων της σειράς όπου θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες αλλά και PC.

Η εν λόγω ανακοίνωση ήρθε από την εταιρεία με αφορμή τον εορτασμό της Bioware για την N7 Day και πλέον είναι γεγονός και όχι απλά φήμη. Όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε τα παιχνίδια Mass Effect 1,2 και 3 θα έρθουν σαν Remaster με όλα τους τα DLC και το έξτρα περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια η εταιρεία σκοπεύει σε μια όσο το δυνατόν καλή έκδοση για να απολαύσουν οι παίκτες τα παιχνίδια στην καλύτερη δυνατή τους μορφή.

Τέλος το Mass Effect: Andromeda δεν θα αποτελέσει κομμάτι της συλλογής αυτής καθώς αποτελεί ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι στο σύμπαν του Mass Effect. Το Mass Effect Legendary Edition θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 σε PS4, Xbox One και PC ενώ θα είναι διαθέσιμο και στα PS5 και Xbox Series X μέσω Backwards Compatibility.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ