Ανακοινώθηκε η Dark Souls Trilogy Collector's Edition - VideoGamer.gr
DST BEAUTYSHOT EN 1547739921
· Γράφει ο Απόστολος Καραβίας

Ανακοινώθηκε η Dark Souls Trilogy Collector’s Edition

Η Bandai Namco κυκλοφορεί στην Ευρωπαϊκή αγορά, τις 31 Μαΐου μία ολοκληρωτική Collector’s Edition των Dark Souls παιχνιδιών. Συγκεκριμένα η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει σε 2000 κομμάτια.

Η προ-παραγγελία μπορεί να γίνει μέσα από το επίσημο ευρωπαϊκό κατάστημα της Bandai Namco, στην τιμή των.. 499€! Αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Ολόκληρη την τριλογία των Dark Souls, Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of The First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades, καθώς και τα DLC τους.
  • Μία υψηλής ποιότητας, φιγούρα Elite Knight δίπλα σε μία bonfire. Οι φιγούρες θα είναι αριθμημένες αλλά ζωγραφισμένες στο χέρι!
  • Το soundtrack της τριλογίας σε 6 μουσικά CD.
  • Ένα “βιβλίο” των 460 σελίδων που περιλαμβάνει χάρτες, τοποθεσίες των NPC & boss, τα items του παιχνιδιού καθώς για διαλόγους από το παιχνίδι. Πρόκειται στην ουσία για μία εγκυκλοπαίδεια.

Η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 31 Μαΐου ώστε να εξασφαλιστεί η τέλεια δουλειά στο χρωματισμό των φιγούρων. Θα είναι ένα πραγματικό στολίδι για τους fan, ενώ η Bandai Namco, έχει εκμεταλλευτεί πλήρως την επιτυχία της σειράς και διαθέτει σε μόνιμη βάση, καινούργιο υλικό για τους οπαδούς.

Το Dark Souls Trilogy θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Playstation 4.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ