Ανακοινώθηκε το WRC 6! - VideoGamer.gr
WRC 6
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ανακοινώθηκε το WRC 6!

Η Bigben ανακοίνωσε το WRC 6, το επόμενο παιχνίδι της μακροχρόνιας σειράς rally, που θα κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και PC φέτος το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης Kylotonn, το WRC 6 υπόσχεται να προστεθούν “μια σειρά από νέες προσθήκες” μαζί με ανανεωμένα γραφικά και ήχο που “θα βοηθήσουν να περάσει η εμπειρία του WRC σε μεγαλύτερο επίπεδο ρεαλισμού και ενθουσιασμού“. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες αποκάτω.

Το παιχνίδι θα μας συστήσει στο Rally China και θα αναπτύξει το κομμάτι των eSports του παιχνιδιού, που μας σύστησε στο WRC 5. Φυσικά, και οι 14 γύροι της 2016 WRC season θα συμπεριληφθούν, μαζί με κάθε οδηγό-αστέρι του WRC, καθώς και πολλές ομάδες και διαγωνιζόμενους από την Junior WRC κατηγορία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WRC 6, θα αποκαλυφθούν στην E3 τον επόμενο μήνα.

Αν φυσικά δεν προλάβετε τα νέα αλλά και να δείτε τις Press Conferences των εταιρειών θα μπορέσετε να μάθετε τα πάντα στη σελίδα μας καθώς θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Για πιο εύκολη πρόσβαση όσο αναφορά τα νέα και όλα τα σχετικά E3 πράγματα έχουμε δημιουργήσει το Videogamer E3 News Hub.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

WRC 6

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

31/10/2016