Ανακοινώθηκε το Nintendo Switch! - VideoGamer.gr
Nintendo Switch
· Γράφει ο Δήμος Τσιμόπουλος

Ανακοινώθηκε το Nintendo Switch!

Το φως της δημοσιότητας είδε η νέα κονσόλα της Nintendo με το όνομα “Switch”. To Nintendo Switch είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας της Nintendo και έρχεται  φορτωμένο με καινοτομίες! Το trailer που ανέβηκε στο κανάλι της Nintendo έχει πολλές συναρπαστικές λεπτομέρειες για την νέα κονσόλα που και θα εξετάσουμε!

Τι Ακριβώς είναι το Nintendo Switch

Το Switch πρόκειται για μια άκρως φορητή κονσόλα η οποία έρχεται τον Μάρτιο του 2017. Σύμφωνα με το trailer της κονσόλας, το Switch πρόκειται για μια κονσόλα που είναι ταυτόχρονα και φορητή αλλά και σταθερή. Διαθέτει την κύρια κονσόλα με οθόνη η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ειδικό stand και να συνδεθεί με την τηλεόραση.

switch2

Όταν το συνδέσετε με την τηλεόραση θα μπορείτε να το χειριστείτε με το ειδικό gamepad του.

Nintendo Switch

Όταν όμως χρειαστεί να πάτε κάπου, θα μπορείτε να συνδέσετε δύο μικρά controllers στα πλάγια και να το πάρετε μαζί.

switch1

Τα controllers αυτά ονομάζονται Joy-Con και είναι αποσπώμενα, επιτρέποντάς σας να παίζετε τα παιχνίδια από απόσταση!

Nintendo Switch

Οι καινοτομίες όμως δεν σταματούν εδώ! Εκτός από το γεγονός ότι είναι φορητό, δύο παίκτες μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα με split-screen στην φορητή μορφή. Επίσης, η συσκευή αυτή μπορεί α συνδεθεί με ακόμα μια έτσι ώστε να παίζουν 4 παίκτες μαζί!

6 123

Τα παιχνίδια που έκαναν την εμφάνισή τους στο trailer είναι πολλά αγαπημένα της Nintendo όπως Mario Kart, Splatoon και Zelda αλλά δεν έλειψαν και παιχνίδια όπως το Skyrim και το NBA 2k17! Από τεχνικής πλευράς το Nintendo Switch θα έχει έναν ειδικά κατασκευασμένο επεξεργαστή Tegra και μια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της NVidia η οποία σύμφωνα με την εταιρία “θα είναι ισοδύναμη με τις καλύτερες GeForce gaming κάρτες γραφικών”. Αυτό με την σειρά του φέρνει και νέα physics engine αλλά και εργαλεία ήχου ειδικά φτιαγμένα για την κονσόλα. Τέλος η κονσόλα θα τρέχει ένα ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό με σκοπό στην βέλτιστη απόδοση της.

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με εταιρίες που θα δουλέψουν με την Nintendo καθώς και το trailer.

3145549-2308564987-cvn3k

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ