Ανακοινώθηκαν τα Sonic 2017 και Sonic Mania - VideoGamer.gr
To Sonic Mania έρχεται τελικώς το καλοκαίρι - videogamer.gr
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Ανακοινώθηκαν τα Sonic 2017 και Sonic Mania

Δύο νέα παιχνίδια Sonic έχουν προγραμματιστεί για φέτος μέχρι στιγμής, τα Project Sonic και Sonic Mania, τα οποία προκαλούν μεγάλο ενθουσιασμό μεταξύ των οπαδών. Το επίσημο panel Sonic για την SXSW, η οποία κια θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου, κατέχει μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τα δύο επερχόμενα παιχνίδια. Το Sonic Mania έχει ήδη ανακοινωθεί και επιβεβαιωθεί για το Nintendo Switch, αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό καθώς επίσης και για το νέο φιλόδοξο  Project SonicSonic 2017).

C4hlYMDUMAEonLT

Όπως αναφέρεται και στο panel με τίτλο “Gotta Go Fast: Η Επίσημη Panel του Sonic the Hedgehog“, η Sonic Team του Takashi Iizuka και το πρόσωπο πίσω από τον Twitter λογαριασμό του Sonic, θα παρουσιάσουν αρκετές πληροφορίες για το επερχόμενο Sonic Mania καθώς και για τον άγνωστο, και μέχρι στιγμής άτιτλο, Sonic τίτλο παιχνιδιού. Επιπλέον, οι developers του παιχνιδιού θα μιλήσουν για “την αναβίωση του Sonic στον κόσμο των παιχνιδιών” (μέσω του NeoGAF), ενώ το panel της Sonic Team λαμβάνει χώρα στις 16 Μαρτίου, ξεκινώντας στις 15:00 PT / 17:00 CT / 18:00 ET / 23:00 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως πιο περιγραφικά αναφέρεται: “Βουτήξτε στον κόσμο του Sonic the Hedgehog σε αυτή την αποκλειστική, πίσω από τα παρασκήνια, ματιά, τόσο στο νέο Sonic Mania όσο και στο επερχόμενο Sonic 2017! Με παρουσιαστές από την SEGA και την Sonic Team του Takashi Iizuka, απατώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα δύο παιχνίδια και θα συζητήσουν για την αναβίωση του Sonic στον κόσμο του gaming”.

To Sonic Mania έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το έτος, για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Όσο για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι Sonic, σχεδόν τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό σχετικά με το περιεχομενό του, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στις ίδιες πλατφόρμες, με το Sonic Mania,  και ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει και αυτό το 2017.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες για τον μαγικό κόσμο του gaming, μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ