Ανακοινώθηκαν οι νέες μορφές των αρχικών Pokemon για τις Pokemon Sun και Moon! - VideoGamer.gr
f3ec450e75bd6e4f77461a62342cb306
· Γράφει ο Δήμος Τσιμόπουλος

Ανακοινώθηκαν οι νέες μορφές των αρχικών Pokemon για τις Pokemon Sun και Moon!

Σύμφωνα με νέο trailer από την Nintendo, το φως της δημοσιότητας είδαν οι νέες μορφές των τριών αρχικών Pokemon των Sun and Moon: Rowlet, Litten και Popplio.

Τα καινούργια Pokemon είναι τα εξής: Dartix, Torracat και Brionne

To Dartix είναι ένα Pokemon τύπου Grass/Flying και είναι η εξέλιξη του Rowlet.

dartrix

Το Torracat είναι τύπου Fire και είναι η εξέλιξη του Litten.
torracat

To Brionne είναι τύπου Water και είναι η εξέλιξη του Popplio.
brionne

To trailer όμως δεν σταματάει εκεί αλλά μας δίνει και πολλές περισσότερες πληροφορίες! Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε και το καινούργιο
“minigame’ το οποίο θα είναι ένα φεστιβάλ αλλά και το Poke Pelago, ένα μέρος όπου τα Pokemon σας θα πηγαίνουν για να χαλαρώσουν αλλά και για να εκπαιδευτούν!

Το Φεστιβάλ:

To φεστιβάλ θα είναι ένας χώρος όπου θα μπορείτε να διασκεδάσετε με άλλους παίκτες, παίρνοντας μέρος σε διάφορες δραστηριότητες. Θα κερδίζετε πόντους με την ολοκλήρωση αποστολών που έχουν τεθεί από άλλους παίκτες και θα τους εξαργυρώνετε αγοράζοντας διάφορα βραβεία!

Poke Pelago:

Το Poke Pelago θα είναι ένας παράδεισος για τα Pokemon πού έχετε στείλει στο PC. Τα Pokemon από τα κουτιά του PC θα μπορούν ελεύθερα να επισκέπτονται το Poke Pelago όποτε το επιθυμούν! Στο νησί Abeens θα μπορείτε να προσελκύσετε άγρια Pokemon τα οποία μπορεί να σας ακολουθήσουν και να μπουν στην ομάδα σας. Στο νησί Aphun, τα Pokemon σας μπορούν να λάβουν μέρος σε περιπέτειες και να ανακαλύψουν πολύτιμα αντικείμενα! Τέλος, στο νησί Evelup, τα Pokemon σας θα μπορούν να εξασκούνται μόνα τους και να κερδίζουν Exp.

Mega Evolutions και Demo:

Την εμφάνιση τους θα κάνουν και τα Mega Evolutions, κάτι που θα είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του παιχνιδιού καθώς μέσο του Z-Ring θα μπορείτε να εξελίσσετε τα Pokemon σας! Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι θα υπάρξει Demo για τα καινούργια παιχνίδια στις 18 Οκτωβρίου 2016 όπου θα έχετε για παρέα ένα σπέσιαλ Pokemon, το Greninja, το οποίο θα μπορεί να μεταμορφωθεί σε Ash-Greninja μέσω του ισχυρού δεσμού με τον εκπαιδευτή του! Έτσι λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τα καινούργια παιχνίδια και να πάρουμε μια μικρή γεύση από αυτά ένα μήνα πριν την κυκλοφορία τους!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pokemon Moon

Για: 3DS

Ημ. Κυκλοφορίας:

22/11/16

Pokemon Sun

Για: 3DS

Ημ. Κυκλοφορίας:

22/11/16