Ακόμη μεγαλύτερο το επερχόμενο Assassin's Creed; - VideoGamer.gr
assassins creed leak Ubisoft 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ακόμη μεγαλύτερο το επερχόμενο Assassin’s Creed;

Το επερχόμενο Assassin’s Creed έχει όλα τα βλέμματα πάνω του καθώς φήμες μας πάνε σε μια εποχή Viking όπως όλα δείχνουν δύο χρόνια μετά το τελευταίο Assassin’s Creed: Odyssey. Πολλές αναφορές μιλάνε για αλλαγές από την Ubisoft σχετικά με το νέο τίτλο αλλά επίσης μιλάνε και για τον μεγαλύτερο τίτλου που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Αρχικά όπως όλα δείχνουν μιλάμε για το Assassin’s Creed Ragnarok και όπως γίνεται και με το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands έτσι και εδώ θα μπορούμε να παίξουμε μέχρι και τέσσερα άτομα. Ο βασικός χαρακτήρας Jora που φήμες μιλάνε και για γυναικείο χαρακτήρα, θα είναι ο lead character από τους τέσσερις. Μιλάμε για skill-tree, ομαδικότητα, classees και ένα τεράστιο παιχνίδι. Κάθε όπλο θα μπορεί να αναβαθμιστεί με runes και να έχει μια γενική αναβάθμιση.

Όσο για τον χάρτη οι φήμες λένε πως είναι σαν την York, London, Paris και Kiev ενωμένες μαζί όταν μιλάμε για έναν Assassin’s Creed τίτλο σίγουρα αυτό πάει να πει πως θα έχουμε όντως ένα τεράστιο τίτλο. Φυσικά με βάση το level του χαρακτήρα θα ξεκλειδώνετε και η αντίστοιχη περιοχή για να συνεχίσει η ιστορία.  Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με φήμες που μένει να δούμε κατά πόσο αληθεύουν.

Αν μιλάμε για αποκαλυπτήρια τότε το Playstation Event στις 29 Φεβρουαρίου 2020 θυμίζει μια πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε και επίσημα τον τίτλο. Για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

1 Assassins Creed Ragnarok

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ