20 λεπτά από το expansion του Monster Hunter Rise Sunbreak στις 15 Μαρτίου - VideoGamer.gr
MonsterHunterRiseSunbreak
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

20 λεπτά από το expansion του Monster Hunter Rise Sunbreak στις 15 Μαρτίου

Η Capcom ανακοίνωσε ένα showcase video για το επερχόμενο expansion του Monster Hunter Rise το Sunbreak, την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, το video θα προβληθεί την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 15:00. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, το studio θα δείξει και 20 λεπτά από “εντυπωσιακές αποκαλύψεις” για το νέο expansion. Παρότι η ομάδα δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες, το twit αποκαλύπτει νέα τέρατα, νέο gameplay και περισσότερα.

Το Sunbreak ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβρη ενώ οι παίκτες θα ξεκινήσουν από την βάση τους στο Kamura Village, για να ανακαλύψουν την νέα περιοχή του Elgado. Φτάνοντας εκεί, θα αντιμετωπίσουν μια νέα γκάμα τεράτων συμπεριλαμβανομένων και του Shogun Ceanataur, του Lunagaron και του Elder Dragon με το όνομα Malzeno. Θα υπάρχουν νέες τοποθεσίες quests και νέο quest rank με το όνομα Master Rank.

Αν δεν έχετε τον base τίτλο έως τώρα, είναι σε προσφορά για το Nintendo Switch και το PC. Το expansion αναμένεται για το καλοκαίρι του 2022 και έρχεται για Nintendo Switch και PC.

https://twitter.com/monsterhunter/status/1501107082099138560

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Monster Hunter Rise

Για: Nintendo Switch, PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA