Η AMD αναπροσδιορίζει την έννοια του Value For Money?

Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο Guru3d.com, η AMD γνωστοποίησε επίσης (αν και όχι ευθέως), μερικά benchmarks από το 3DMark και από διάφορα games, με επιδόσεις της Radeon RX 470! Εάν δεν γνωρίζετε τα νέα για την οικονομική σειρά Radeon RX 400, μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες εδώ!

 

amd radeon RX 470 3d mark videogamer.gr

 

Συγκεκριμένα, στο 3DMark δέος προκαλεί πως η πολυδιαφημισμένη και απλησίαστη για τους περισσότερους Geforce Titan του 2013, είναι οριακά δυνατότερη από μία κάρτα των... ~150$ πλέον, και σίγουρα αποτελεί ένδειξη του πόσο γρήγορα αναβαθμίζονται οι τεχνολογίες στο PC gaming!

AMD radeon RX 470 benchmarks guru3d.com videogamer.gr

 

Στη δεύτερη εικόνα που παραθέτει επιδόσεις από τα παιχνίδια Overwatch, Hitman και Ashes of the Singularity σε 1080p και MAX ή High Settings, εντύπωση προκαλούν τα frames στο παιχνίδι της Blizzard, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται αν τα frames που βλέπουμε είναι max, average, minimum ή κάτι άλλο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η AMD δίνει βάση στην κατανάλωση της κάρτας, τονίζοντας ότι μιλάμε για 110watt χρήσης στην RX 470, δηλαδή μία μείωση της τάξης του σχεδόν 40% σε ενεργειακές απαιτήσεις σε σχέση με την R9 270X, το οποίο λέει πολλά για την νέα αρχιτεκτονική!

Για περισσότερα νέα σχετικά με τις νέες κάρτες της AMD και της Nvidia, μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece!