Μια E3 2017 από τη Μύκονο - VideoGamer.gr
E3 2017 Games List Confirmed and Rumors
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Μια E3 2017 από τη Μύκονο

Ladies & Gentlemen όπως κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίζετε ότι είμαι στη Μύκονο αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο για στην E3 2017 την οποία και κατάφερα και παρακολούθησα σχεδόν όλες τις παρουσιάσεις της έκθεσης και θα σας πω λιγάκι την ιστορία μου αλλά και το τι μου αρέσει και τι δεν μου άρεσε.

Αρχικά να πω ότι εδώ οι μέρες περνούσαν και περνάμε αρκετά γρήγορα λόγο του φόρτου εργασίας και λίγο έλειψε από το να την χάσω τελείως τη έκθεση.

microsoft e3 2016 E3

Αρχικά λοιπόν θα ξεκινήσω από την Microsoft. Μια Microsoft η οποία λίγο πολύ οι περισσότεροι περιμέναμε να μας εντυπωσιάσει όμως δεν μπορώ να πω ότι κατάφερε κάτι τέτοιο. Η συνέντευξη τύπου της Microsoft είχει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς είδαμε αυτά που ήδη γνωρίζαμε ότι θα κυκλοφορήσουν δεν είδαμε τίποτα καινούργιο εκτός από το Forza Motosport 8 το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη και μερικά indie games τα οποία σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζουν. Δεν εντυπωσιάζουν γιατί η η Microsoft βγήκε να υποστηρίξει μια νέα κονσόλα το Xbox One X με 8-bit games. Αυτό είναι φάουλ για εμένα. Φυσικά είχαμε επιτέλους την ανακοίνωση αλλά και την πλήρη αποκάλυψη του Xbox One X το οποίο και θα κοστίζει στην Ελλάδα στα 500-520 ευρώ.

Τέλος είχαμε μια κίνηση της Microsoft στο να κάνει backwards compatibility και σε τίτλους του πρώτου Xbox. Δεν αποτελεί έκπληξη όμως είναι κάτι που χτυπάει την Sony.

477287200.0 E3

Στην συνέχεια θα μιλήσω για την Sony. Μια Sony η οποία σίγουρα ξέρει να οργανώνει μια συνέντευξη τύπου και σε πείθει για αυτό που σου προσφέρει. Αυτό το κάνει τέλεια εδώ και χρόνια και το έχουμε δει. Η Sony επίσης δεν είχε κάποια έκπληξη. Μας έδειξε τίτλου και νέα gameplay από Detroit, God of War, DaysGone αλλά και ένα φανταστικό και πολύ σοβαρό Spiderman.

Δυστυχώς δεν είδαμε το The Last of Us 2 αλλά σίγουρα αυτό είναι κάτι το οποίο κρατάει για να μας δείξει στην Playstation Experience η οποία και γίνεται το Δεκέμβριο και είναι αποκλειστικά και μόνο από την Sony.

marvels spider man screen 02 ps4 us 12jun17 E3

Τέλος να μιλήσω για την εταιρεία που πραγματικά με έκανε να αγαπήσω αυτήν την E3 και αυτή ήταν η Bethesda. Η Bethesda ανακοίνωσε και επίσημα δύο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και αυτά είναι The Evil Within 2 και Wolfeinstein II: The New Colossus. Πραγματικά δεν έχω λόγια ειδικά για το The Evil Within το οποίο το πρώτο παιχνίδι είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών. Μπορεί να υπήρχαν φήμες και από τα δύο όμως εμένα μόνο και μόνο που έγιναν επίσημα μου αρκεί και με το παραπάνω.

Φυσικά είχαμε και την μεριά της EA η οποία μας εντυπωσίασε όλους με το Star Wars Battlefront II αλλά στην ουσία μόνο αυτό έδειξε το οποίο μας άφησε άφωνους για ακόμη μια φορά.  Δεν θα μιλήσω για Ubisoft καθώς δεν υπάρχει τίποτα για εμένα από αυτήν την εταιρεία πλέον να με εντυπωσιάζει και αυτό είναι κάτι που θα αναλύσω σε ένα άλλο άρθρο.

the evil within 2 E3

όπως επίσης το ίδιο θα κάνω και με την Nintendo η οποία παίζει μπάλα θα έλεγα σε μια κατηγορία μόνη της καθώς προσφέρει κάτι τελείως διαφορετικό.

Μπορώ να πω πως για εμένα ήταν μια καλή E3 χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις όμως είχε τις στιγμές της. Μπορεί να δυσκολεύτηκα να ακολουθήσω το πρόγραμμά της αλλά τα κατάφερα καθώς πάντα βρίσκεις χρόνο για πράγματα που αγαπάς.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ