Κυριακή, γιορτή και σχόλη...#NBA 2K18 vs NBA Live 18 - VideoGamer.gr
Κυριακή, γιορτή και σχόλη...#NBA 2K18 vs NBA Live 18 - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Κυριακή, γιορτή και σχόλη…#NBA 2K18 vs NBA Live 18

Κυριακή, Κυριακή, Κυριακή..αααχ να ήταν κάθε μέρα σαν κι αυτή. Όντας μια μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης από τα βάρη της καθημερινότητας, αποφάσισα να ξεκινήσω αυτή την μικρή κυριακάτικη σειρά που θα βλέπουμε θέματα που μου κάνουν εντύπωση κατά καιρούς.

Για παράδειγμα αυτό τον καιρό με προβληματίζουν τα μπασκετάκια. Από την μία βλέπουμε τον συνήθη ύποπτο της κορυφής NBA 2K και από την άλλη πλευρά έχουμε μια πραγματική επιστροφή του παλιόφιλου NBA Live. Καθώς έψαχνα τις τιμές των παιχνιδιών, παρατήρησα πως αν κανείς δεν προ παρήγγειλε το Live 18 θα χρειαστεί να πληρώσει παραπάνω για την απόκτησή του, σε σχέση με τον “βασιλιά” 2K18.

Screenshot from 2017 09 30 172038

Πιο συγκεκριμένα κάνοντας ένα “ψάξιμο” στο skroutz, είδα την διαφορά τους να βρίσκεται στα 10€, με το 2K να απαιτεί μικρότερο ποσό για αγορά.

Μου δημιουργήθηκε μεγάλη περιέργεια. Είναι μια λάθος κίνηση της EA; Είναι ένα γρήγορο αντανακλαστικό η μείωση τιμής από την 2Κ εκμεταλλευόμενη τα χρόνια τεράστιας επιτυχίας και πωλήσεων;

Αυτή την απάντηση δυστυχώς δεν θα την έχουμε ποτέ. Μπορούμε όμως σίγουρα να κάνουμε εικασίες…

Screenshot from 2017 09 30 172114

Αν ισχύει το δεύτερο, θα έλεγα πως σίγουρα είναι μεγάλο δέλεαρ η χαμηλότερη τιμή, καθώς αποκόπτει κάθε ευκαιρία στην EA να δημιουργήσει μια πραγματική κόντρα στις πωλήσεις ή απλά να αφανίσει άμεσα ακόμη και τον μικρότερο αντίπαλο.

Στην περίπτωση πάλι που είναι γκάφα της EA, είναι πολύ στενάχωρο καθώς έδειξε τεράστια προσήλωση στο φετινό της project. Σίγουρα η EA είναι μια εταιρία με πολλά studio και υπαλλήλους που κάπως πρέπει να πληρωθούν και αυτοί, όμως θα μπορούσε να κοντράρει με κάποιον τρόπο το 2K και σε αυτό το επίπεδο.

nbalive2k

Πάντως, αν βρείτε αφορμή δώστε στο Live 18 μια καλή ευκαιρία, είτε μέσω ενοικίασης είτε μέσω του ανάλογου Demo. Η EA φέτος έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και αξίζει να την τσεκάρετε.

Αυτά από μένα για σήμερα και τα λέμε την επόμενη Κυριακή,

Με ακόμη έναν παρόμοιο θεματάκι…

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ