Ο Απρίλιος είναι ένα μήνας γεμάτος κυκλοφορίες και μπορούμε να πούμε πως είναι και μια καλή περίοδος για gaming αν σκεφτεί κανείς πως το όλα θέμα με τον Ιό μας κάνει να μένουμε σπίτι και να έχουμε χρόνο για τα Games που αγαπάμε. Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει ο μήνας Απρίλης από games. Αρχικά έχουμε αρκετά καλούς τίτλους και σε PS Plus αλλά και σε Games with Gold οπότε μπορείτε να τσεκάρετε και την σελίδα μας.

Resident Evil 3 Remake - 3 Απριλίου

Μετά την κυκλοφορία του Resident Evil 2 Remake το να πάρουμε και το 3 ήταν μονόδρομος για την Capcom που από την φάνηκε στην πορεία όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο καθώς μην ξεχνάμε πως η όλη απόσταση η μία κυκλοφορία με την άλλη πήρε σχεδόν ένα χρόνο. Μετά από χρόνια λοιπόν έχουμε μια ανανεωμένη Jill Valentine που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που την είδαμε. Ο Nemesis δυνατότερος από ποτέ θα γίνει ο νέος εφιάλτης μας.

Final Fantasy VII Remake - 10 Απριλίου

Κοντά πέντε χρόνια έπειτα από την αρχική παρουσίαση του τίτλου στην E3 έχουμε ένα Final Fantasy VII Remake που φωνάζει από μακρυά πως έχει γίνει με πολύ μεράκι και όρεξη. Πήραμε μια πρώτη γεύση από το demo και μας έπεσαν τα σαγόνια με αυτά που θα βιώσουμε από τον ερχόμενο τίτλο της Square Enix. Όλα αυτά στις 10 Απριλίου.

Predator: Hunting Grounds - 24 Απριλίου

Η νοσταλγία και τα 80's βαράνε κόκκινο με το Predator: Hunting Grounds που είναι ένα asymmetrical multiplayer shooter από την IllFonic που μας έδωσε και το Friday the 13th: The Game. Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερος αν είχαν κάνει καλύτερη δουλειά καθώς το όνομα είναι βαρύ. Δυστυχώς αν λάβουμε υπόψη ότι μας έδωσε η beta τότε μιλάμε για ένα τίτλο που κινείται λίγο έως πολύ στη μετριότητα.

Gears Tactics - 28 Απριλίου

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 5 μήνες έπειτα την κυκλοφορία του Gears 5 και η Microsoft μας δίνει το Gear Tactics, όπου ουσιαστικά πρόκειται για ένα strategy-turn based τύπου παιχνίδι όπου και είναι πρώτο στο είδος του για σειρά. Είναι η δεύτερη φορά όπου ένα μεγάλο Franchise ακολουθεί και αυτόν τον δρόμο όπως έχει γίνει και με το Halo.

Daymare 1998 - 28 Απριλίου

Ένα παιχνίδι που μας κίνησε ένα ενδιαφέρον πριν από κάποιο καιρό ήταν το Daymare 1998. Ένα εξαιρετικός κλώνος του Resident Evil 2 με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και γνωρίσαμε στο PC. Έπειτα λοιπόν την επιτυχία του τίτλου στην beta αλλά και την κυκλοφορία σε PC πλέον ο τίτλος γίνεται διαθέσιμος και στις κονσόλες τέλη του μήνα.

Επίσης έχουμε μερικές ακόμη κυκλοφορίες μέσα στο μήνα όπως είναι το Fallout 76: Wastelanders, το οποίο αποτελεί expansion του γνωστού παιχνιδιού αλλά και το Moto GP20 που κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου 2020.

Επίσης έχουμε και το SnowRunner ένα driving simulation που θα μας πάει σε νέους ορίζοντες στις 28 Απριλίου. Τέλος έχουμε το Trials of Mana όπου πρόκειται για ένα Remake του κλασσικού RPG τίτλου σε μια ανανεωμένη έκδοση.

Εσείς τι θα αγοράσετε μέσα στον Απρίλιο VideoGamers;